Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Wednesday, January 5, 2011

woot woot blog list

dis come to be taggy again, dari cek tun untuk cek chuu, original from HERE . rasenye bende ni bole pomot blog., kowt :P
cek it out bebeh :)



  1. follow woot woot
  2. Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "
  3. dalam entry tu korang  letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je )
  4. then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative  or campur campur..
  5. korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..
  6. tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
  7. tinggalkan URL entry korang tu kat komen box

ketegori blog chuu:
personal+opion+inf0+ bla bla bla.. = campur-campur

3 of my entry:


random eak, passing dis tag to:




sticky note: d0ne ^^

4 comments:

  1. chuu.. insyaallah t nina wt ekk... now wifi slow sgt... xleh nk cncentrate berblogging... huhu

    ReplyDelete
  2. ala..wajib stciky note ke? huaaaa

    ReplyDelete
  3. as'salam

    thanks for joining ! wish u luck then :)

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.