Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, January 10, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!



Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

at one point, aku tahu la yg brader azam memang setiap hari wangi semerbak je., ala-ala remy ishak dalam iklan dashing *mate ke atas tangan di dada* hahaha ., so now, thanks so much sebab telah berjaya tag cek chuu sekali gus membuka pintu hati dan kalbu aku ni untuk turut same menyertai GiveAway dari brader Edy: Awak Busuk! .. Heyyy!!!

how sweet, tarikh kat atas tu is my 8th month annivrsry with encik rumput, Ouchh., berbunga hati saye jika berpeluang grab GA dari abg Edy yang baik hati ni. (senang2 je nak bagi perfume free kan?)  x pe lah, itu semua biar abg Edy yang decide and now cek chuu akan mencabar dua lagi blogger untuk join sekaki dalam GA ni jeng jeng jeng..chuu nk cabar zuai dan farah. ape macam? ade bran? (muke kejam keh keh)


***


sticky note: cek chuu is planning something muwahaha


6 comments:

  1. remy ishak-tuihh
    hahaha. gud lak!

    ReplyDelete
  2. Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

    ReplyDelete
  3. heh remy macam macho gilaaak dlm iklan tu tau. cair kejap. kejap je la tapi buahaha

    I memang berani bab join giveaway ni. nnt i join ye yunk ! hehe :)

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.