Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, January 4, 2011

sisi kiri sebuah beg murahan

panas betol hari ni, semalam punya la sejuk dari pagi sampai ke petang hujan memanjang, jam kat f0n aku menunjukkan pukul 1:28 pm. aku x pakai jam tangan, dah dekat setahun x pakai jam tangan sebab belum ade yang berkenan. demand LOL. wakaka

dalam kekalutan mengejar mase, kelas start pukul 2. (memang kne klua setengah jam awal untuk sampai kat art school tepat pada masanya) dari jauh dah nampak ade seketul bas. sumpah; x kesah bas tu bas ape aku nak masuk jugak, berenti kat memane, janji sampai.

pergh, agak-agak la bang., dah la cuaca panas terik aku dok dalam tu rase nak tercabut telinga. kalau boleh betul2 cabut aku dah cabut simpan baek punye dalam beg, sampai school baru pasang balek, h0h0 ^^~ v0lume radio yang terpasang dah same tinggi dengan suhu kat luar uh rasenye..grr


simpan dalam beg; selamat siket telinga aku dari kekejaman pakcik bas :)


dan at time bas tuh berhenti betul2 depan art school., terima kasih p0kcik, aaaahh kelegaan yang amat menakjubkan kah kah kah, sab0 je laa



sticky note: tajuk entry., macam., err ., 



10 comments:

  1. telinga kau apesal beso sgt?
    waka-waka.

    ReplyDelete
  2. hahaha... mesti dia pasang bg ko panas telinga.. and nak tgk ko letak telinga kat dlm bag... kekekeke

    ReplyDelete
  3. klu tak boleh cabut.. sumbt jer tinga ngan earphone...

    ReplyDelete
  4. Tapi pastikan beg tu kalis bunyi

    ReplyDelete
  5. @ rainbowskittle: ni namenye angan2 budak seni h0h0 :P

    ReplyDelete
  6. @Azam Shah: telnga tu 2 ketul la.,
    aku mmg lukis bertindih dats why nmp0k bes0., grr

    ReplyDelete
  7. diamuslima: xtwu la tun, agaknye laa =,=!!

    ReplyDelete
  8. @Lizzie Yasmin: idea yang mmg sepatotnye aku buat hahaha., :P

    ReplyDelete
  9. @touya: beli beg baru lah xD

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.