Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, January 14, 2011

anda tidak sedar yang anda semua dikelilingi seni


pagi ni sepatotnye pukul 9 dah sampai dekat muzium
bersama 3 lagi tentera yang lain (motif jadi tentera?)
tapi ntah macam mane boleh pulak melencong ke minden
maybe sebab kami sampai agak lewat
so majlis dah mule ............... (alasan kuat!)


(^__^)



 tapi at last singgah jugak kat exhibition tuh
penat2 je jalan tapi x singgah..
kan ke lagi rugi namenye tu!



overall saye tgk pameran ni ok-ok la h0h0
enjoy dis!









dis one agak best-->

nmpak baju kalis peluru kan?
material daripada uncang teh
it's really cool


see msg behind it--->

"no time to kill"
(di tulis pada bahagian atas leher)
nice (^__^)



sticky note: thanks for inviting~  sorry, gonna have another plan 

11 comments:

  1. nely ta uke penddikan seni dlu .
    tp suka tengok seni
    haha

    ReplyDelete
  2. @ nelly: pendidikan seni la best., :)

    ReplyDelete
  3. haha . . nely masa pnddikan seni dulu mmg tak minat . . buat cincai2 . . .
    tapi , kalau tgk org lukis lawa ...
    jeles !

    hehe

    ReplyDelete
  4. wooo.. time tu aku tgh tido.. hehehe

    ReplyDelete
  5. umah aku banyak uncang teh. boleh kot nak tiru yang tuuuu. kekekkeee
    seni bukanlah bidang ku T_T

    ReplyDelete
  6. @diamuslima : sape soh tido haha

    ReplyDelete
  7. @ deeya_89: x smpat nak ajak cek deeya., maap >.<

    ReplyDelete
  8. @ tqaAwesome: xpe tqaa., setiap orng pasti ade seni dalam diri tu., walaupon x banyak :)

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.