Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, January 11, 2011

pada suatu malam yang hitam... (untuk bacaan mereka yang berani sahaja)



jam menunjukkan pukul 12.30 tengah malam, tapi aku still stay up., mengenangkan subjek 3D maya yang sampai sekarang aku masih blur2 lagi~ banyak lagi belom explore sampai x ter`explore, dah la software berat tahap dewa, selamat baru format lappy~ GRRR..


okei ni bukan nak cite pasal 3D maya, tapi tentang ape yang berlaku disebalik tu., kat bawah ni pemandangan dari bilik aku, tingkan 7 kan, s0 bila malam aku nampak satu bende je iaitu .... HITAM





pemandangan dari tingkap saye pada suatu malam yang hitam



..TAPI 
TAPI
TAPI..


tiba-tiba mata aku terbawa keluar tingkap., (HISHHHHH., aku ngah menaip ni pon meremang., grr) pelik dari biasa., jantung x yah cakap larh, gedebak gedebuk gedebak gedebuk gedebak., 


lepas tu kan...... aku perasan sesuatu.,  hati kat dalam ni macam meronta2 nak tahu bende tu sebenarnye ., lalu dengan tabah hati aku jengukkan kepala keluar tingkap., pastu tunduk siket, tengok bawah~ apekah? Omaig0shh! (>.<")




sticky note: tarik langsir laju2*

11 comments:

  1. apekaaaaaaaaaaaahhhh yang ko nampak??
    (erk taknak tahu taknaak)
    huhu

    ReplyDelete
  2. chuu ! siyes saye bace intro je... haha... sok lah smbung bace.. sbb skng kat tepi tingkap..huhu

    ReplyDelete
  3. baca tajuk macam seram je..
    terus tak jd baca.. penakut.. haha!!
    tgh dok sorg2 ni.. esok lah baca lain :D

    ReplyDelete
  4. ko nampak ape weh?! buat curios!!

    ReplyDelete
  5. ko saje je kan bg aku suspens.
    cezz.. huhu~

    ReplyDelete
  6. chuu ! namapak apeeee ??? sambung lah story tu lg ...

    ReplyDelete
  7. chuu, kalau ko sebenarnya mencuba buat lawak ujang je , memang nak kena tibai la ko ni.

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.