Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, January 11, 2011

whenever you become my obsession., ouchhhh ~


somehow saye rase, jatuh cinta kepada typography adalah sesuatu yang interesting., tambahan lagi bila kita realise bahawa ekceli typografi ni sesuatu yang kuat dan cukup untuk menterjemahkan apa sebenarnya kita nak sampaikan kepada audience. BTW, selalunya artwork typografi yang kita tengok flat je kan., dis time saye nak share some artwork that make me so impress :)








this all amazing paper art by Yulia Brodskaya.
nice kan?




sticky note: ouchh~ entry hari ini sangat nerd hehe, kiddin' :P


11 comments:

  1. wow.. jgn la prof suruh buat mcm ni chuu..

    ReplyDelete
  2. wooww!! I'm impressed.
    weh ko amek kos ape ek? asal mcm minat dgn benda2 art ni? huhu

    ReplyDelete
  3. eh3 suke gile lah yg first pic tu. kreatiifff

    ReplyDelete
  4. typography, subject budak2 graphic mase sis kat kolej dulu....sayangnya sis budak multimedia...hihiih

    ReplyDelete
  5. @diamuslima: klau prof rahman sruh buat mcm ni pon ape salahnye., bahagia lalala~

    ReplyDelete
  6. @tqaAwesome: tqaa, aku amek kos art,
    major dalam grafik komunikasi ^^

    ReplyDelete
  7. @Nadia arRumaisha: laaa., sis multimedia ke?
    tp ok la., chuu tgk pandai je sis wat keje2 design nih :)

    ReplyDelete
  8. wow . . lawa-lawa lah !
    nelly suka !

    ReplyDelete
  9. wooooo~ org seni rupenye :) macam best la kos ko. huu~ jeles2 ^_^

    ReplyDelete
  10. @nelly: chuu pon suke., ^0^ kreatif kn~

    ReplyDelete
  11. @tqaAwesome: seni ok-ok je la., h0h0
    amek sebab minat :)., kau law eaa tqaa?

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.