Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, January 21, 2011

kegilaan di teluk bahang






S.E.R.O.N.O.K
semalam spend time dengan classmate
my only geng2 kudut
serious mmg gila! gila best :)

awal2 pagi lagi dah keluar. sebab nak elakkan kesesakan jalan., thaipusam kan. kami sampai ok-ok laa., dalam pkul 10 lebey kot. yang best tempat tu x ramai orang., privasi beb! dats why masing2 menggila hahaxx. jalan2 siket, explore tempat uh, BBQ, mandi2 siket, photoshoot yang banyak; paling x ley pergi blah !





hilang siket tekanan pasal internship
but then before kembali menyenakkan kepala otak
dengan assignment dan urusan internship
layanzz.. chill bebeh :D



tawanan ~ muwahaha
puas sangat dapat panjat batu paling tinggi kt sini :D






tapi agak terkilan x dapat tengok perfect sunset
sebab matahari tu terbenam kat balik pulau
if tak aku akan jadi orang pertama melompat2 keterujaan
ahaha, saye suke sunset :)




kan dah cakap x ramai orang
and, it's time to go home.



sticky note: rase macam nak upload sume gambar., tamak kan?
update: tenkiu nesa h0h0 :P


11 comments:

  1. whoaa.. nak jugak nak jugak!
    skang aku target nak tengok sunset n sunrise.. ngn dat sumone spesel. ngehehe~ mesti romantik gilak! ^^

    ReplyDelete
  2. kenangan indah bersamamu..cewah:P

    ReplyDelete
  3. @ amÖamÖy̌£uff: huyooo., nape kite ade cite2 yg same nih?! insyaallah x lame lagi bakal terlaksana ngiahaha:D

    ReplyDelete
  4. @ Nesa Wazir: amek spay mount lekat dalam ingatan hehe :P

    ReplyDelete
  5. bestnye !!
    chuu !! saye nk tengok sume gambar.. nk tengok.. hehe

    ReplyDelete
  6. wow .
    pndainya amek gambar .
    suka tengok .
    =)

    ReplyDelete
  7. @Jeely jelly: x ley letak sume laa., nti org cakap syok sendrik hehe

    ReplyDelete
  8. teluk bahang katne weh? aku fail la geografi2 ni. hehe.
    ko mesti suke picni2 ni kan? jom~ ^_^

    ReplyDelete
  9. weh3, ko pakai DSLR ke? lawo lah

    ReplyDelete
  10. @tqaAwesome: teluk bahang dekat2 dgn batu feringgi., gamba no 2 ngn 3 tu mmber aku pnye., yang lain aku amek pakai enset; 3mp je., mne ade dslr agaga..pastu edit siket.. :D

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.