Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Wednesday, January 12, 2011

ingat tak cerita semalam? tapi malam ni x berapa nak hitam :P

siapa penah tengok cerita skyline? cerita tu ramai x puas hati pada akhirnya sebab cerita tu tergantung (dats why aku x tengok haha)., ingat tak entry aku semalam., tentang aku, suatu malam yang hitam, dan sesuatu .. macam2 feed back dari kawan2 yang cek chuu dapat^^


ini geng curious
mak aku cakap kalau jadi macam ni
memang x sesat jalan punye :)




ini pulak geng kesukaan
nampak macam title entry aku berjaya kan? ngee :P




ini plak
aku x tawu nak masok ketegori mane.,
tapi bagus ni., nasihat utk aku kot :)





nah., ni aku suke gaks
geng yang bakal lempang aku laju-laju
bhahaha :D




at the end of the story.,

*****


lalu dengan tabah hati aku jengukkan kepala keluar tingkap.,
pastu tunduk siket.. Omaigoshh!!!

x de pape laa., dat is ekceli reflection lampu dari kereta kat bawah
terkena pada tingkap bilik chuu., legaa.,
tapi
tapi
tapi
 at first mmg chuu pikir 'itu' sebab light tu memang lain macam.,
 dunno why [?]


***

done! meh lempang laju2
(okei bab lempang2 ni aku main2 je)




sticky note: now jom siapkan assignment; branding essence :)


18 comments:

  1. haha . . la . . ingt kn apa . .

    ReplyDelete
  2. x takut pn sebenarnye..hakhak( cover ketakutan semalam) :P

    ReplyDelete
  3. ko konpem ke tu reflection lampu kete kat bawah?? ngehehee~~

    ReplyDelete
  4. aku dah agaaak dah ! cis cis cis. seorang penipu takkan mudah tertipu. hehehe. tapi ko sure ke benda ko nmpak tu bukan benda tu ? hahaha

    ReplyDelete
  5. @Azam Shah: lai2., see u tomorrow., haha

    ReplyDelete
  6. @Nesa Wazir: haha., xpe2, xya takut ^^

    ReplyDelete
  7. @amÖamÖy̌£uff: buat2 komfem suda., lalala~

    ReplyDelete
  8. @rainbowskittle(fain): hahaha., nak jugak eaa ko.,
    satu kepala dgn amÖamÖy̌£uff hakhak :P

    ReplyDelete
  9. haha.. buat lawak la budakss nii...

    ReplyDelete
  10. semoga rohnya bersemadi dengan aman ... eh ?

    ReplyDelete
  11. cisss. haha bebetol jumpe kang, baru takot. ko ni imaginasi tinggi nihh.
    haha~ tapi kalo aku, dah tak pandang dah luar tingkap malam2. sebab tu bilik aku, aku tutup habis tingkap dengan langsir yg legap! penakut tol >.<

    ReplyDelete
  12. http://igossiprizal.blogspot.com/2010/12/pose-slumber-laptop-contest.html

    ReplyDelete
  13. @ antzgirl: mne ade lawakla., betoi2 tu @_@

    ReplyDelete
  14. @tqaAwesome: ekeke., sebenarnye aku pon bukan berani sgt tqaa., hehe

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.