Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Wednesday, July 4, 2012

Mumble

Aku tak tahu ke mana perginya mood untuk kembali berblog. Alhamdulillah aku dah selesai last paper tempoh hari. Orang bilang perkara macam ni memang selalu terjadi-mood turun naik serupa saham yang tak pernah stabil. Kelmarin aku baru nak tercari-cari mood blogging tapi terganggu sikit dek kerana berkemas pulang ke Selangor. So santai-santai je. OK?

Semalam aku sampai dari Penang. Tiga kereta jemput aku kat Penang, how sweet..#NanesTerharu. Barang aku pulak bertimbun-timbun, dengan motor sekali angkut naik van dan sekarang aku rasa bilik aku serupa stor yang makin aku kemas makin bersepah pulak jadinya. Artworks aku paling aku tak tahu nak campak mane grr!

Oh ya, esok aku akan ke Langkawi. Bercuti bersama keluarga besar--rombongan Cek Kiah mungkin. Rindunya aku pada Putih. Oh~

47 comments:

  1. Replies
    1. Cari mood ko balik!! Hahaha...Buat katun2 semua...

      Delete
    2. ceh..x aci la..aku baru balik keje..grrr!!

      Delete
    3. Aci tak ada kt sini ye...Tamil Nadu sana...Kehkehkeh...

      Delete
    4. Errkk! bile mase korang komen2 sini haa.. lawan tokey ni hahaha

      Delete
    5. (d) gawang betul chuu nih..

      Delete
  2. ko dah kemas barang balik umah ko chuu?dah abis blajar ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. chuu dh nk kawin pun bendulu..ko tak tgk ke status fesbuk dia?

      Delete
    2. err., dah angkut bersih sume barang, x tawu la klu aku akn smbung blja lg ke pasni huehue

      Delete
    3. chuu nak kawin tak bagitau..afk......

      Delete
    4. jadah nak kawen.,hampeh sida >_<

      Delete
  3. Replies
    1. Cuba lagi lain kali ye..Ni dh 3rd dah..hahaha...

      Delete
    2. apa pulak..bundle tak taip 2nd pun..so kira aku 2nd la..kahkahkah

      Delete
    3. Jenis ko ni susah lah H..Hahahha...Bg ko la...

      Delete
    4. oiii2..jgn gado2 kat sini bleh tak :-w..sida ko pegi main jauh2 sikit dari h..sibuk je cari pasal ngan owang..grr..

      Delete
  4. Replies
    1. jadi la., dpt gak top 3 lol. berebut2 plak korang >.<

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hape yg diremoved ni? :-?

      Delete
    2. H nk taip 3rd agknye tp encik kopi dah taip lebih awal kahkah

      Delete
    3. grrrr...tak la...aku remove yg ni "apa pulak..bundle tak taip 2nd pun..so kira aku 2nd la..kahkahkah"

      tertaip new comment..:-w

      Delete
    4. oke., alasan diterima kahkahkah!

      Delete
    5. Alasan tu macam nak cover something je...hahaha...

      Delete
  6. pergh!! nak ikut g langkawi boleh tak??hehehe

    ReplyDelete
  7. ko pi makan petang dekat pantai kok... sangat cantik dekat situ... makan pasembor,me rebus dan nasi lemak yang sedap kat situ... serius...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku ikot rombongan la tk hihi, so x twu r aktivi dy, aku folow je kalau dorang singgah pantai kok tu aku make sure rembat list mknan yg ko ckp tu ok :D

      Delete
  8. Replies
    1. kite kt usm yuyu, tp baru je abis muehuhu :P

      Delete
  9. rindu kau chuuuuuuuuu! belikan ole-ole sekali ye...coklat daim 3 biji pun jadi la,alamat mintak kat fb tau,jangan sesegan,mintak je alamat aku tu,muehehehehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha., aku pelik betol nape org suke sgt daim tu, ak rse x best je >_<

      Delete
  10. Bestnya pergi bercuti. beli daim banyak-banyak tau :)

    ReplyDelete
  11. mohon beli cekelat untuk saya ye :)

    p/s: eh ye ke? muka sejibik eh?

    ReplyDelete
  12. waa langkawi.. selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  13. aku rindu duk kat langkawi...walaupun kat sana kulit aku gelap gilos hahaha

    ReplyDelete
  14. wei nak t pos kat aku.. hehehe

    ReplyDelete
  15. nak gi langkawi lagi rasanya..bole feeling2 ongbak windu..hahahahhaa..last time best giler makan ikan bakar tepi laut..fuhh.. bawak ole2 aku tau..

    ReplyDelete
  16. giler mantap smpi 3 keta! eh slmt bercuti! ke ko dah abis cuti neh?hehe

    ReplyDelete
  17. Chuu, aku pun hadapi masalah yang sama. After exam susah tul nak carik balek mood berblogging. Kau 1 paper je, aku 5 paper, mmg jammed terus pale otak. Haha!

    Bila mood dah agak nak dtg aku balek umah mertua aku lak 3 hari. Pastu mood yg baru nak dtg tu hilang balek. Kahkah!

    Cuma aku pelik. Aku takde mood, kenapa aku takleh taep entry yg aku takde mood tu sesimple kau ni? Sah aku mmg detail orangnya. Ahaha!

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.