Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, July 16, 2012

Sketches





Sori untuk kualiti yg visual yang agak pecah in between the video. 
Aku sendiri tak tawu kenapa bila upload jadi macam tu.
Takde motif, setiap orang punya stail berbeza..
sekadar berkongsi :) mooo~

43 comments:

  1. Replies
    1. siyes aku senyum masa tengok video nih..dulu2 aku selalu gak melukis..so bila aku tengok sketches ko, macam dapat rasa keseronokan melukis tu..rasa tenang pun ada..lapang jer..betul kata kau, setiap orang punya stail berbeza..

      dulu2 aku paling suka lukis ppuan free hair..rasa seronok bila tengok rambut ppuan dalam lukisan tu mcm kena tiup angin..hehe

      Delete
    2. err aku x sure pulak sebenarnya aku suka buat sketches lelaki atau perempuan.kalau tgk dlm vdeo ni mungkin byk lelaki tp aku still suke sketches girl jugak. mungkin sebab lebih detail., paham x ape yg aku cuba smpaikan?

      kalau ada masa lapang boleh lah melukis semula. tapi kena ade mood jugak baru jalan kehkeh

      Delete
    3. senyum nak tegelak aku baca komen ko h..hahha..kemain lagi ko ye...hahaha..

      aku jeles tgk orang pandai lukis ni..dulu aku pon suka melukis tapi malas nak kembangkan bakat tu..hahha..

      tapi akhirnya aku berjaya gak jadi seorang pelukis..tapi pelukis pelan je la...kehkehkeh..

      Delete
    4. pelukis pelan pon kire pelukis gak bundle., mybe dr sudut yg berbeza kehkeh., melukis untuk memenuhi tuntutan kerja err..

      Delete
    5. hahaha..betul la..lukis ppuan free hair..mata redup..pakai baju kurung..kat tepi pantai..rambut kena tiup angin..hehehe

      mohon ym.bundle lukis pelan elok2 supaya senang aku nak tengok...grrrrrrr

      Delete
    6. mohon admin buat contengan mural kat dinding rumah saya..terasa banyak kekosongan la yng boleh diisi..

      Delete
    7. aku tak mampu nk gelak dah :(

      Delete
    8. mohon sediakan pengangkutan ke lokasi. material untuk mural disediakan oleh admin..

      Delete
    9. siapa sebenarnya admin blog ni? mohon pencerahan..

      Delete
    10. saye! *angkat dua2 belah tgn*

      Delete
  2. weeiiiiii,aku pun dah lama tak melukis,rindu tahu......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hii rindu kena la try curi masa melukis semula :)

      Delete
  3. ak pon ske gk melukis2 ni tp dh lama xmelukis dh berkubur..ilang abes bakat smulajadi aku tu..skrg ni org lidi jer mampu ak lukih..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. encik kopi., sama la., aku pon dah lama x melukis mcm ni., mungkin cari mood ehee

      Delete
  4. Honestly, aku tak pandai melukis gambar. Takat conteng2 tu boleh lah. Tp aku dapat laki yg pandai melukis, untunglahh. Dulu masa bercenta aku selalu paksa dea lukis sesuatu utk aku. Diulangi, paksa. Aku happy bila permintaan aku dipenuhi. Kalu sekarang aku mintak, jangan harap dea nak layan kut. Ngade2. Haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish liyaa conteng2 tu ade potensi tu., kau msti pernah tgk lukisan2 yg abstrak., mungkin kau lebih ke arah itu haha..

      oo masa bercinta boleh sekarang dah x boleh pulak ye.,:-?

      Delete
    2. makcik.. Laki aku pn pndai lukih. Lukih katon.. Da cam mjalah ujg dulu2 pulak aku tengok.. Rupa usop santorian pn ada. Kahkahkah..

      Delete
    3. hahaha, liyaa ade geng ni.,mungkin patotnye hubby mrs mell sertai krew aimator dr majalah ujg hehe

      Delete
  5. aku suka tgok org melukis. tapi tgn ni keras baq hang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum cuba belum tahu syikin.,praktis make perfect :D

      Delete
  6. aku punya tangan kayu.... keras kaku tak reti nak melukis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpela tk.,kau mungkin ade talent dlm hal lain..

      Delete
  7. aku pun suka melukis.. dan aku pun simpan lagi sketch2 aku tu cam ko chuu... tp xbuat video la.. kehkeh.. ntah sejak bila aku stp skech nie.. sejak bekerja kott... tgn pun da krem.. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.,bukak la balik sketch tu., mesti rasa rindu huhu :P

      Delete
  8. yang sasuke tu kalau kau tak cakap pun aku dah nampak macam sasuke...haha! pandai chuu!!

    ReplyDelete
  9. xleh panggil sayang ek... anja boleh? hohoho

    ReplyDelete
  10. alooo.. tenet slowwwwwwww. mau tgkkkkk!

    ReplyDelete
  11. hehehe.. ni mesti kes rindu zaman study ni.. hehehe.. bunyi kamera wei.. hehehe.. aku pun lukis x secantik hang.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe., sori bunyik fokus gnggu pulak :P
      rindu la nk hang out same2 Y__Y

      Delete
  12. amat malang tak dpt menengoknye . tahu-tahu la pakai berukben ni cemana slow nye :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. lenkali klu line oke boleh dtg sini lg :)

      Delete
  13. nice one. saya ni langsung takde bakat seni.hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.,semuanya milik tuhan.,
      alhamdulillah~

      Delete
  14. M E L U K I S ..
    anything yang ade kaitan dengan huruf L U K I S , memang aku tak boleh ngam.. aku ni mmg le tangan kayu tahap kayu balak .. thats why aku tak amek aliran kejuruteraan yang memerlukan pakar dalam subjek lukisan teknik.. ouh , i hate drawing .. and aku jeles gila kott tengok orang lukis cantik-2 ni haa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi payeh dgn hurup LUKIS pon ko alergik eh. smpai cmtu skali.,ko amek kos ape payeh? kosmetik ea :P

      Delete
  15. gile ape kosmetik ? aku nie bedak pon tak pakai bedah oii ! kenot go la dgn segala bagai kosmetik tuu.. aku amek aliran sains tulen + agama .. hehe

    ReplyDelete
  16. wah cantiknya chuu lukis.... suke!!! :)

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.