Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Saturday, June 16, 2012

Putih Pan-Asia: Pendirian Aku Luntur

Korang.. kenalkan, ini Putih. Sebenarnya aku dah pos gambar ni kat fb semalam. Kawan-kawan blogger yang ada add fb aku mungkin dah tengok. Dengan terhasilnya entry ni mungkin melunturkan pendirian aku sebelum ni yang aku tak berminat dengan kucin.  SINI.  COopp!

Aku tak cakap memadamkan pendirian, tapi melunturkan saje okei. #taknakkalah =))


Mata biru, ekor serupa penyapu suka main dalam semak -___-ll
Putih & her mumy yang sedang preggy--bakal dpt adik baru LOL

Dalam sesetengah perkara, pendirian aku memang tak berapa nak teguh. Samalah dalam kes aku-tak-suka-sayur. Dan tak mustahil satu hari nanti, Cik Chuu yang tak makan kerang ni akan jadikan kerang sebagai makanan die hard fanz beliau. Sekarang hati aku belum terbukak. Oh~

19 comments:

  1. rugi x mkn kerang.. hahaha.. sedap wooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelmarin mak aku rebus kerang mkn dgn smbal kicap! teros teringat ko :P

      Delete
    2. at the same time aku tgk je., cobaan utk makan gagal!

      Delete
  2. cam ne ko leh luntur kan pendirian ko ek.. meamng xtetap pendirian la ko ni.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Same goes to me, dulu mmg tak minat sgt gn kucing tp sekarang boleh lah sikit2. Kahkah, kalau sayur tu memilih jugak lah =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/my-birthday-on-this-year.html

    ReplyDelete
  4. Tak tetap pendirian punya orang! Hewhewhew...

    ReplyDelete
  5. ko dah boleh layan neko ke skg? cam tak caya je...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko jgn x caye lak., aku tingt ko dulu gtwu neko tu kne belikn pasir utk dy., aku x beli pon. putih pandai berak jauh2 =))

      Delete
  6. aku tak mkn kerang n tak ska sayur :D

    cantek la seyh kucim tu !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku bet lama2 cik gugu mkn sayo gak muwahaha

      Delete
  7. kerang best la chuu ! hikhikhik . sayur pon sodapp

    ReplyDelete
  8. oh.comel sangat si putih ni.nak kidnap la. hhaha.
    sesetengah pendirian tetap akan berubah ikut keadaan dan masa kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul hanie., keadaan yg merubah pndirian aku :P

      Delete
  9. pergh bulu dia! rs nak kidnap pastu guna ekor dia tu sapu habuk kat keyboard eh?hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapu habuk ea jue., geget nak ? hahaha

      Delete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.