Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, July 10, 2012

Trippin'





I do not own the audio in this video.
This is a video on my Langkawi trip. 
Do enjoy the video. huehue :D

26 comments:

  1. Replies
    1. apokobondo dio nyanyi nih? cemuih aih k-pop nih..:-w =))

      Delete
    2. aik..komen aku masuk spam ke? =))

      Delete
    3. ko la ni H., suke spam hahaha

      Delete
    4. hahaha..aku gak yg salah..dah la cuti x ajak..grrrrrrr (d)

      Delete
  2. pergh!! bestnya!! ntah bila lah boleh sampai ke langkawi ni

    ReplyDelete
  3. Err video ke ni? Nape aku nampak kotak hitam je? Lappy aku ke yg technical poblem ni? Warghhhh!! ~X(

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk yeke liyaa? aku da setting vdeo ni utk public, nape ko x ley view ><

      Delete
    2. Da tgk dah. Kena tgk kat google chrome baru leh, kat firefox takleh tgk. Taktau nape. Hehe.

      Aku nak blaja gak r wat video camni Chuu. Err da lama dah kata nak blaja ni tp tak try2 wat gak ^^

      Delete
    3. hee cmtu pulak., boleh je liyaa nk blja, x susah pun, vdeo ni simple2 je edit kat kat moviemaker je..software dy pn simple, komfem ko boleh buat jugak :D

      Delete
  4. haha,xpernah lagi sampai ke langkawi..bile ntah nk pegi sane

    ReplyDelete
  5. teringat pula trip aku dulu weh. bila la dapat jejak ke langkawi lagi.

    ReplyDelete
  6. teringat mase p dulu...best tp memg seram jgk la heee

    ReplyDelete
  7. wow..for the 1st n last one ak p langkawi time darjah 6..fuu lama sungguh..bila la da kesempatan nk p blk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgu dpt bonus kot encik kopi pasta :D

      Delete
  8. huwaaa.. nk pi jgk... huhuhu

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.