Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Wednesday, June 27, 2012

OCB

Pernah jadi macam ni?


Ni namanya Obsessive Compulsive Behaviour [OCB]. 
K, tu je aku nak bagitahu :))




# Like n Share to win at Rosales Couture!

52 comments:

  1. Replies
    1. aku test ko..yang aku nampak kaler kunin ulau haritu..

      Delete
    2. aku rase ko yg rabun warne nih hahaha..

      Delete
    3. hati2 Chuu Muqhlis, ada orang nak pow keta hang. Haha.. Jual kat kedai bundle.

      Delete
  2. Kena ada org gtwi ko yg keta tu dah kunci...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bek sediakan papan gantung cam kat hotel tu encik H. "Dah kunci" dan "Belum kunci.". Asal jangan Chuu Muqhlis terlupa yang ni gak dahla.

      Delete
  3. gtwi ye :-w
    stalk org sembang =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..mana ada..aku baik la...:))

      Delete
    2. <-- away merajok dgn encik H muakhakha!

      Delete
    3. kantoi h stak org sembang =)) :-w

      Delete
  4. bagus, nampak keazaman study psiko.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Pernah jek jadik Chuu. Tapi wondering tu skali je laa. Takde la sampai dua kali. Hehe. Apa yg aku penah tau sbb kita berpikir terlalu byk perkara masa lock tu then jadi tak fokus. Err OCB tu maksudnya gitu ke? Malas nak gugel. Haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa., tu la byk sgt pikir mcm2 cmpur2 kn jadi gitu la jadinye haha. last2 sendri yg susa..tp kalau selalu jd cmni annoying gak kt.,

      #ni subjek psychology aku liyaa hahaha. jgn mls2 gugel :-w

      Delete
  6. selalu terjadik kat mak deno... dah masuk kedai, dia keluar cek lagi.. padahal dah kunci.. then tgh2 beli brg, dia was2 da kunci ke belum.. huhu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. penyakit was2 OCB le tu hihi., tp klu was2 mase solat tu sebab syaitonirrajim deno ..hahaahaha

      Delete
  7. hehe.. situasi yg kdg2 terjadi.. apath lgi aku ni pelupa orgnya.. tp selalu yg tolong ngecek laki aku la.. kahkah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. puan mell ade laki bule tlg peringat huehue..klu lupe gak kne letak alarm nk bg ingt tettt! :P

      Delete
  8. Replies
    1. err mohon lebih fokus dlm mmbuat sesuatu hahaha :P

      Delete
  9. err keta apa ni smpai nk lock gune kunci??? ak lock keta gune remote jer.kekeke :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. cett! cobaan utk troll nmpknye encik kopi pasta :-w

      Delete
  10. selalu jadi..tapi bukan kete la. suis & pintu selalunya. itu pun salah satu gejala OCB ke chuu??


    errr..lagi satu dapur gas. kadang aku dah siap masak2 pastu dah tutup api. pastu cek balik dah tutup belum adalah dalam 2, 3 kali...ini sebab dulu pernah terlupa sampai kuali berapi. acane tu chuu?

    #maaf banyak tanya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. same la tu, aku pon selalu gak cmtu, da tutup dapur gas., pastu cek balik..haiss. risau mak nok! hahaha.

      tp ptot la ko dah terover OCB pasal dpur gas tu, ade past experience ropenye muakhakha. hati2, tkut umah terbako! >_<

      Delete
    2. oh. sudah menjawab..aku terover OCB ek.haha. padanlah. harap2 my future husband beli dapur letrik je untuk aku...senang nak reduce OCB ni.

      Delete
  11. Replies
    1. err ntah .,klu kerap sgt cm susa gak nk idop ahaha

      Delete
    2. Bg aku kalau masa tu tak kelam kabut tak bahaya..Kalau kelam kabut mmg mendatangkan rasa marah..Hahahaha...

      Delete
  12. sapa tah xbertauliah ni --'

    ehem2 *terbatuk*

    haha. cb pon. kdg2 baca doa pon boleh was was. eh. ni kan klo keluar. bapa kali cek kunci dgn makeup *acewah*. kbai :O

    ReplyDelete
  13. teruk ko punya OCBC ni. .eh OCB.

    kete je ke. kalau kunci rumah?

    ps: nape ko terasa..kenape kenape.. hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. terase sebab aku la yg silap org tu haha aku ingt ko., rupenye jue!

      Delete
    2. hahahahaha...aku pun gelak guling2 baca beberapa komen yg ingat aku update.sentapsss Jue.

      Delete
    3. yes sgt sentap uoll haha! ok aku x sentap pon..best gak bc hihi hiburan mata hihi

      weh aku ade sindrom tu..selalu kalau kuar umah..smpi 5-6 kali cek pintu ngan gate dah kunci ke blum haha

      Delete
  14. Kena camni ke.. aduhai.. Pintu belakang kunci tak? LOl. Just kidding.

    ReplyDelete
  15. erkkkk... aku rasa... aku selalu jadi begini... hohohoho...

    ReplyDelete
  16. saya x ada kete..hmm :)

    kalau rumah...kadang ade gak la jd mcm nie..huhu

    ReplyDelete
  17. saluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,haha :P

    ReplyDelete
  18. banyak kali mcm tu. haha!

    dill.

    ReplyDelete
  19. OKB tau la aku, orang kaya baru, haha.

    ReplyDelete
  20. teruk sgt was2 die.. huhu.. elakkan kencing pada tempat kita mandi..utk elakkan penyakit was2..

    jom baca kejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/bapa-juta-dah-mu-derma.html

    ReplyDelete
  21. hahahaha.. pernah jgak terjadi sebenarnya..hehehehe.. ingatkan orang lain tak pernah alami..hahaha

    ReplyDelete
  22. oooo slalu sangat aku camni... huhu...

    ReplyDelete
  23. haha..though i dun have a car, but ppl around me indeed like that..haha

    ReplyDelete
  24. chuu.. apesal terok nau lupe tuuuu.. hehehe.

    ReplyDelete
  25. samelh dgn adik aku..dah sampai rumah bru terfikir tadi dia switchoff aircond ke belom..
    sudahnyer gi balik tempat keje malam tu jugak..hahahaha..

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.