Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, December 19, 2011

Shoutbox Beta

Ouh sakitnya hati dinda. Dinda rindu pada shoutbox yang kaler-kaler pink dan biru itu. Arakian sesungguhnya dinda telah melakukan khilaf dengan meremove kekanda shoutbox dari dunia fantasi blog kita ini. 

Adei geli pulak telinga beta  mendengar mulut beta membaca ayat kat atas ni. Grr, beta pun tak faham sama ada beta sengaja remove shoutbox atau tak sengaja telah remove! **Oh no! adakah ini yang dikatakan minda bawah sedar? 

****

Maka sesungguhnya bila mana beta berhasrat untuk install semula adalah amat keciwa di hati beta...

Emel: ****@gmail.com
Passward: Apekah (Lupe sudey)?! ><

Dan lebih keciwa apabila beta mengetik button 'forget passward' dibalas dengan kata-kata kesat "This email have never register with us" Sungguh, ini perbuatan durhaka terhadap beta!

Beta pasti sekalian rakyat blogger tahu bahawa shoutmix akan mengenakan cas untuk penggunaan aplikasi berkenaan. Maka kisahnya beta terpaksa memilih pelan yang memerlukan beta untuk membayar sejumlah wang jika sekiranya beta terpaksa mendaftar semula. Sedangkan beta tahu duit ptptpu beta sendiri kian susut seiring surutnya gelombang ombak rindu. 

Mana-mana arjuna atau arjunawati yang dapat membantu beta, akan beta hadiahkan mereka dengan jalan-jalan makan angin. Ngaaa~ sila sediakan mulOt yang ternganga luas.


Ouh, beta tak mahu guna Cbox. Cbox tak syiok! 


16 comments:

  1. cbox mmg xsyiok.. tp t'pulang la lau org tu still nk tinggalkan link kan ;)

    lau gugu bek kumen terus..

    ReplyDelete
  2. entah la.. saya pun tak tau.
    tapi dah letakkan cbox juga dlm blog. shoutmix masih pasang dgn hrpan diorang tk jdi nk caj. hehe~

    psg cbox dulu sebab nak kaji, best ke tak. mmg la tak best tapi mana tau, dah up grade mcm shoutmix ke. hihi~

    ReplyDelete
  3. buat akaun baru tak boleh ke?aku tengok ade blog bleh psang sampai 2shoutmix tu ade je..

    ReplyDelete
  4. gugu: kan., shoutmix gak yg bes

    aima: shautjax? nk kne g usya nih

    sha: tu la., ape la shoutmix nih,, tetibe nk cas lak kan

    bundle: aku dah try buat akaun bru tp dah x boleh, registration for free dah ditutup., sian aku -__-

    eton: nak blaja la tu haha

    ReplyDelete
  5. dah tua rupenye ko ne ek.. password sendiri pon leh lupe... haha

    ReplyDelete
  6. @Taufiq: nak buek cemano., umor makin lanjut haha XD

    ReplyDelete
  7. kitorang tak penah guna shoutbox. kekekke... (^__^)v

    ReplyDelete
  8. aku tak pegi pun pesta penang. tak cukup masa nokkk

    ReplyDelete
  9. Bundle: x mungkin sabeb aku takde email lain @___@

    Hanie: alaa., rugi betol., bukan sng nk dpt ><

    ReplyDelete
  10. meh sini kasi pang skali! hahaha ber beta2 sgala..dah mcm Hanie hahaha

    ReplyDelete
  11. owh... beta terasa seperti beta yang menurkilkan tinta beta di sini...

    ReplyDelete
  12. yeayyy! aku mention name ko dalam blog aku...suke dok? haha

    ReplyDelete
  13. Jue: hahaha, bukan selalu :P

    TK: generasi tukang karut nih LOL

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.