Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Sunday, December 25, 2011

Puas

Chak! dah sampai rumah~ benda first aku terjah, durian. 2nd, pulasan. Tapi belum try makan durian dengan nasi lagi.



Aku sampai je rumah abang aku teros tolong belah durian untuk aku. *contoh abg mithali hihi. Aku makan satu line. Then ayah offer durian kat atas nih, spesis 88 kata ayah. Huh tak penah dengar! Much more mengancam >,<


Ni namanya pokok pulasan ye. Lokasinya di halaman rumah. Tekstur pokok yang menunduk ke bumi, dah berat sangat mungkin. Pss~ pokok ni sangat rendang okai >,<

Next aku update tentang aktiviti kat Sabak Bernam eh. 
Kbai..


stickynote: jage diri baik2 ye  ♥


8 comments:

  1. takmau aku makan deghian,bulan ni dengan bulan lepas every week abah aku beli durian sampai nak termuntah aku bau deghian tu,huhu....



    wei aku rindu ang! lama tak mai blog ang,ampun buk :'(

    ReplyDelete
  2. amboi pkok tu.. berat dgn buah ke...

    ReplyDelete
  3. bestnya.musim ni mmg byk durian.klu dpt mkn hri2 pn xpe ni.hohoho

    ReplyDelete
  4. adehlaa..
    pocket semalam makan durian,
    tp tak sebest itu..
    aduhlaaa.. jeles :D

    ReplyDelete
  5. wei bwk balik usm wei... huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. kampung ko kat sabak bernam?? boel aku join ko. sebab tergiur dengan pokok pulasan tu. ada pokok buah lain tak. aku suka pokok pokok buah ni. teruja lain macam hahahahhaa..

    tp kalau aku makan durian, 2 ulas dah panas perut pegi toilet non stop. =.='

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.