Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, December 23, 2011

Im going home

Alhamdulillah~ test pun dah lepas, Minggu ni terlebih sibuk dengan penghantaran draft report untuk FYP. Dah selamat submit semalam :) Then pagi tadi sempat la maraton untuk touch up final assignment (After Effect) gigih nak siapkan jugak sebab weekend nih ada program. 

Then only i will go home. Rasa rindu nak balik rumah, makan masakan emak dan paling penting sekarang tengah musim buah-buahan. Im goin to grap the durian HAHA XD 

Hai Selangor, im coming :)


Stickynote: Learning to understand is a process i guess <3



12 comments:

  1. sbbkan durian la aku tido luar..hampehh..ekeke

    ReplyDelete
  2. waaa.. nak durian... hehehehe

    ReplyDelete
  3. Bundle: haha., kejadah.. sian2~

    eton: nyumnyumm., klu ade lebey smpai la ke ko eaa :P

    TK: singgah sbb nk tapau durian lettew.,kehkeh. bole2 ~

    ReplyDelete
  4. bini aku poyo plak tak bleh bau durian la konon..

    ReplyDelete
  5. oh oh!
    bundle adalah nama pocket masa kat skolah menengah:D

    hey thanks for droppin by,
    i'll stick your add in my blog list :D

    ReplyDelete
  6. *ur village house said "welcome home deaarrr"


    tetibe..hahaha :P


    DURIAN...sodap tuh..masok lemok cili apiok :P cool..haha

    ReplyDelete
  7. post la durian kat uniten jugak. pleasee. hehe

    ReplyDelete
  8. wah seronok ko kan. jeles aku. dah keje ni mimpi je nak cuti lelame. >.<

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.