Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, December 8, 2011

Kembali Pada Dia

Ada sorang kawan nih, aku penah mengadu kat dia sebab ada orang tak berapa berkenan dengan aku. Kawan ni pulak cakap kat macam ni --"Kau kena tahu, tak semua orang suka kita". Mula-mula dengar dia cakap macam tu agak-agak sentap tak sentap jugak lah kan. Tapi bila aku fikir-fikir balik, memang betul pon, siapalah kita ni nak semua orang suka dan terima kita. 

Kadang-kadang bila datang satu masa, hati rasa resah dan gelisah, ada je yang tak kena, pada saat itu, mulalah kita kembali pada DIA. Masa senang jarang sangat kita cari DIA. Bila difikirkan kembali bersyukur adalah lebih baik. Kalau hanya dengan cara ini membuatkan kita kembali pada DIA. Percaya Dia sentiasa ada bersama kita. InsyaAllah :)


11 comments:

  1. ye.
    tak semua org suka kita.
    sebab kita pun ada tak suka seseorang..

    katalah kita abnormal.
    suka semua orang
    tapi normalnya,
    ada juga orang tak suka kita.
    ahaks.

    ReplyDelete
  2. chillex dek,,,,kakak muh nih sukeh kamuh eah,,,be yourself...cumey2 sllu,,

    ReplyDelete
  3. tak semua orang suka kita, yg penting kita sendiri kena suka diri sendiri :D

    ReplyDelete
  4. betul2..nak buat org suka kita punyalah susah weh!!nak buat org benci kita? sesaat pun bole **smbl sikat rambut guna jari**

    tp aku nak nobody nobody but chuu!!haha

    ReplyDelete
  5. button unlike ada..nak tambahkan list haters ko ni..haha..gurau je chuu..jgn amik hati..aku vote suka ko ketat ketat..hehehe

    ReplyDelete
  6. bukan senang nak orang suka kita kan...

    ReplyDelete
  7. yes. tak semua suka kita.
    tak semua setuju pendapat kita.
    terimalah dengan hati terbuka.

    sentiasalah mengadu. bercerita pada Dia. kerana Dia tahu yang terbaik utk kita.

    ReplyDelete
  8. chu~~ chu~~ chu~~~ (by f(x))...
    orang tak suka kite lantak.yang penting ada orang lain yang suke kite.

    ReplyDelete
  9. suka entry ni dear. dan sangat setuju :)

    ReplyDelete
  10. memang susah nak wat org lain suka kat kita kn...

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.