Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, December 27, 2011

Chuu Muqhlis


Semua gambar kat bawah ni just random snap masa balik dari Sabak Bernam dengan abang Chuu tempoh hari. Do enjoy the pic. Macam biasa klik imej untuk view yang lebih masyuk :)




Dis pic abang yang snap time Chuu drive -- nak jugak mention sebab sy x mahir driving -__-ll
Nak tahu, selekoh ni bahaya sangat. Pernah ada kemalangan berlaku kat sini terus terlajak dalam gaung kat sebelah tu. Dah la takde perhalang jalan, mana orang tak terbabas. Chuu drive slow giler kat sini hihi :P *Suke tengok detailing langit dan gunung kat sebalik bukit-bukau tu.


Kenalkan abang Chuu-- giler joran. Seriously! 
Sempat berhenti kat tepi jalan, test power mancing kat sini siap :D






stickynote: Tercipta Untukku by Ungu.

16 comments:

  1. cantik!!
    gambar lalang tu pun cantik:D
    (Lalang kan, abih takkan gandum plak kot kan^^)

    ReplyDelete
  2. perghhh... stylo giler pic2 ne.. cam photograpeeh pro je.. excelent :)

    ReplyDelete
  3. pocket: lalang la., klu gndum da bwk blek haha

    encik top: i loike it too :P

    TK: saye la yg amek :D

    ReplyDelete
  4. tenangnya. nak g sana jugakkkk. please.

    ReplyDelete
  5. Woit woit pesal ko snap gambo lawo2..ni yg x pueh hati hahaha yg gambo lalang tu paling mabelez!
    Beb, lst friday kot..mcm ada tserempak org muka cam ko kat times square. Ko xde p sana kan

    ReplyDelete
  6. miss xyz: edit je lebeyh haha

    ninja hamimo: nice place to go :)

    Jue: hahaha belom pro lg la beb, pocket ckp tu gandum haha

    Ym bundle: headbang! LOL

    ReplyDelete
  7. siap berhenti mancing?hee

    tp gambar mmg nice la..cantik2!

    ReplyDelete
  8. haha gedik ko kan kt ko ade p sana nsb ko cpat cover kt planduk dua serupa else aku angkat ko tinggi2 haha

    ReplyDelete
  9. lawo yang gambar lalang ngan selekoh tu.gamabr selekoh rsa cam the other world than we are now. tapi papan tanda kuning tu kacau la...tsk...

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.