Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, December 15, 2011

Hilang

Assalamualaikum. 


Lama tak update blog kan? Sampai kawan aku sendiri tetiba mesej, "Oii, apsal blog kau macam dah tak gerak je?" Walaupun sekarang ni memang agak busy dengan assignment dan test yang akan datang tak lama lagi. Ditambah pulak dengan mood blogging yang entah ke mana hilangnya, aku pun tak tahu.

Dalam hati rindu nak berblog, blogwalking, bertegur sapa dengan blogger yang lain, nantilah. Mungkin sem break ni ada masa yang lebih terluang *alasan sangat kan (padahal sem break ni agak-agak banyak jugak kerja nak kena buat) 

Nanti free aku datang blog korang eh. Semoga semua sihat saja hendaknya. Esok ada presentation subjek keusahawanan. Doakan segalanya berjalan lancar dan dipermudahkan urusan. Insyaallah :)


7 comments:

  1. semoga presentation berjalan dengan lancar :)

    ReplyDelete
  2. good luck...gua pun skunk makin busy...

    ReplyDelete
  3. sampai shoutbox ko pon hilang ni ape kes?kat mane aku nak hantuk kepala lagi..grrr..

    ReplyDelete
  4. oowwhh tumpukan apa yg penting dulu erkkk.. hehe

    ReplyDelete
  5. xpe2.. utamakan study dulu yerk.. hope suces selalu k.. berblog ni bile2 pon boleyyyy :)

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.