Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Wednesday, September 7, 2011

Wordless-less Wednesday

Hari yang panjang dan penuh cabaran. Takde wordless-wordless wednesday sebab aku memang tak pernah buat. By the way you all rock dengan enam kereta berkonvoi! Sori lah sebab takde rumah terbuka raya ni. GRR~ kenape aku still cakap pasal raya? kenapeee? 
*Tak sabar nak balik penang.


P/S; Sori, sayang. Im coming soon and its hard to explain :-*
GOSH !

15 comments:

  1. wah lg byk pixas! suka2
    mmg tsgt wordless! suka smua pixas2 tu beb

    **i want more** ala2 sorakan hihi

    ReplyDelete
  2. ye ke ko tak penah buat entry wordless wednesday?

    ReplyDelete
  3. @jue: cheer leader ke :P

    @Mohd Izzar: :)

    @ Ym.Bundle [Blog.Sampah]: memang tak.

    ReplyDelete
  4. ahaks..sama la.aku pon tak penah buat..tak minat aku ikot ikot orang ni..cube ko tnye kat org buat wordless wednesday tu sapa yng cipta ww.kompom diorg tak tau..wakakaka..

    ReplyDelete
  5. pic keta tu pleng terbaekkkk... antik :) i like :)

    ReplyDelete
  6. aku nak tanya satu je, kereta apakah itu?

    ReplyDelete
  7. @ Ym.Bundle [Blog.Sampah]: time bru start ww, aku jrg on9, x twu mne asal usul dia. bile aku tnye org, diorang pon x tahu =,=

    @POSH76 : salam aidilfitri :)

    @ Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine: sy pon suke gmbar kete tu, sgt.

    @Tukang karut: tak tahu lah, aku jmpe tepi jln then terus snap. stail kan :D

    ReplyDelete
  8. **Xde lah cheer leader..join suka suki adalah skrg dah reti =) **

    Dah sembuh beb?

    ReplyDelete
  9. cantek kete tu comel.

    sakit apa chuu?get well soon....

    ReplyDelete
  10. Goshh, besi lama(kereta) sapa tuh? hahaha.

    ReplyDelete
  11. Jue: ok jep beb :)

    @Hanie: aku pon suk kete tu, dun worry. ini bukan serius hi

    @meaw: aku x penah

    @nana: besi bukan sebarang besi. besi rare tuh :D

    ReplyDelete
  12. chuuu selamat hari raya heheee <3

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.