Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Sunday, September 18, 2011

Untunglah..

COP! before aku start, kenapa aku punye bloglist update lembab? orang dah sejam publish baru dia nak muncul kat bloglist aku -____-ll

******

SEMALAM. Bak kata Mohd Izzar, kalau orang Sabah mereka translate semalam sebagai malam punya semalam. Kalau kelmarin mereka panggil kelmarin dulu. Tapi aku orang semenanjung, so, aku translate semalam sebagai sehari lepas. Okai?

Orang cakap kalau dah kat Penang tak sah kala tak singgah Padang Kota Lama. Aku yang dah nak dekat 3 tahun dok Penang ni kalau tak sampai-sampai jugak memang minta lempang laju-laju LOL! 



Semalam-- Untunglah ada orang nak bawa ambil angin petang kat Padang Kota. Untung jugak sebab bukan selalu dapat lepak kat sini time banyak angin. 


Semalam-- Untunglah sebab cuaca baik, dapat jugak tengok orang memancing. Ni kalau dapat kat abang aku mesti melompat-lompat sebab abang memang kaki pancing :)


Semalam--Untung sangat dapat tengok sunset walaupon hakikatnya kalau nak tengok sunset aku rasa baik au ke Batu Feringgi.

i ♥ u sunset, muacks! 
**Jadah dok ulang 'semalam--untunglah' banyak kali, gagap ape?

14 comments:

  1. untunglah~~~ smlm aq dpt mkn nsi lemak...

    ReplyDelete
  2. seriously kita rindu kat penang! selama 3 tahun duk sana rasa berat je hati nak langkah keluar dari negeri tu (ayat macam gamppp sat,haha) pantai bersih,jalan gurney rindu pasemboq tang tu,rojak tonggek rindu gak,semua la rindu!huhu

    ReplyDelete
  3. untung la semalam tu ek... macam2 terjadi waktu semalam...

    ReplyDelete
  4. orang yang mancing tu dapat ikan x ? hakhak sebok je nanya.

    ReplyDelete
  5. awat banyak sangat semalam ni. kau tangkap gambar cun ok? bila nak outing sama? hehe

    ReplyDelete
  6. 1st; kemain ko bjimba kan hahaha

    2nd; cantek2 seh pixas ko amik. Org Sarawak kata 'kacak' utk cantik =)

    3rd; enjoy ur time kat penang dear =)

    ReplyDelete
  7. weit tgk sunset x ajak! haha ^^

    ReplyDelete
  8. bez kan duk penang...leh berangan kat tepi laut...hihi

    ReplyDelete
  9. ntah ulang sampai seploh kali plus plus.

    best la ko jalan jalan.

    ala. napa tem orang ajak gi pavi ko kat penang pulak kan.

    ReplyDelete
  10. aku pon sma gak. mgkin da byk sgt post kn. hahah.

    uu. sgt untung. hoho

    ReplyDelete
  11. @ ~Nana 귀여운~: ce tgk joran org tu., kalau dapat mmg sedap malangnya tali pancing beliau terputus lak masa tarik ikan uh ><

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.