Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, September 5, 2011

Sakit Apa, Dik?

Haihh.. lepas raya nih mood blogging menurun pulak. Kalau memang mood nak update pulak, tak payah nak tunggu; even if dalam toilet, settle bisnes laju-laju. Tak sabar nak update wahaha! 

Petang tadi ayah ajak keluar ke Tanjung Malim, Perak. Aku ni nama je menetap kat Selangor, tapi ke Perak sokmo-- dekat dengan sempadan Perak. Al-kisah ayah bawa aku ke klinik. 

"Sakit apa dik?" --orang kat kaunter pendaftaran tanya. Cis, nak bagitahu pun aku rasa nak tergelak. At last aku just end up kat kaunter tersebut dan mendapatkan bekalan ubat untuk sebulan- RM15. GOSH!  Dah lama tak makan ubat tahu? 

Comel je ubat aku macam smarties XD

Err.. kak, saya nak tambah selera makan. Ada ubat atau vitamin tak?!
>__<"

23 comments:

  1. hahahahaha gelak guling guling sampai hujung tangga... ubat apa? hahaha...

    ReplyDelete
  2. hoho... kurus sangat ke? orang lain penat berdiet tau nak kurus...

    ReplyDelete
  3. kau kurang selera makan ke??.. hahahahhaha.. sepatutnya aku dapat penyakit tuh..

    ReplyDelete
  4. @ CIK FERRA AWW: aa, yela kot., x tau nk paggil vitamin ke ubat :P

    @ Tukang Karut: err., x tahu la kurus sgt ke tak. tp x syok kot asek x de selera makan jek

    @Umie: tak yah kau dah kurus bhahaha

    ReplyDelete
  5. chuu,,,ubat pe????sakit pe?nano baru beli ubt gigi *samakah?kahahaha

    ReplyDelete
  6. lain kali klu ditanya, jwb je, agak2 skit apa..haha..gurau je..smoga cpt sembuh..raya sakan ni kot...

    ReplyDelete
  7. aiii chuu,bbulan syawal pon kurang makan keeee!haha..bak sikit ubat tu,comel gilak,hehe

    ReplyDelete
  8. aiii chuu,bbulan syawal pon kurang makan keeee!haha..bak sikit ubat tu,comel gilak,hehe

    ReplyDelete
  9. hahaha...ingat apa tadi....ambik vitamin yer :P

    ReplyDelete
  10. @nano: memang same wahaha

    @ Shorim Kasih : next time try ckp cmtu lak lah :D

    @meaw: nak keeee hihi :P

    ReplyDelete
  11. @nana: iye ^^

    @hanif; tu la kisahnye., mmg nak g farmasi je., kene angkut g klinik lak @___@

    ReplyDelete
  12. hehe..moga chuu sembuh smpurna yer.. ^_^

    ReplyDelete
  13. nk tmbah selera makan??hg mai dok ngan aku..aku nk derma lemak kat perut ni..:D..sure makan cam hantu pasni..hahahaha..*gelak jahat

    ReplyDelete
  14. cube ko try makan julap..mesti tambah selera makan ko..ekeke

    ReplyDelete
  15. mood blogging menurun?lama sgt cuti ni hihihi

    tp seyes ubat tu comel giler..hrp2 rasa dia pun sesedap rupa dia =P

    ReplyDelete
  16. hhahahahhaah.. lawak toi enntry ni. ingt ke sakit apa? dik nk kongsi vitamin bule? saya nak jadi kuat. haha ;p

    ReplyDelete
  17. dh lama x mam ubat kaler oren ni, hukk...

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.