Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Saturday, September 10, 2011

Romanticism Time; My Little Lullaby

Macam tak percaya je aku jumpa balik harta karut yang memang dah berkurun ni. Nak tahu, buku nih dah wujud since aku darjah lima lagi. Zaman mintak-mintak autograph/ biodata la kononnya. tapi tak mungkin budak zaman sekarang main benda-benda macam ni lagi. Apa barang kan? Since tekno pun makin canggih-manggih..

Comel je, macam diari kot. Tu pun dapat sebab ada seorang ustaz hadiahkan. 
*dulu terer Bahasa Arab, tu yang dapat tu.  LOL

 Selak dalam pun paper dah torn out. 
Even tulisan pun masing-masing dah kembang semangkuk HAHA.

No more secret-- dulu aku minat u.n.i.c hee. Especially Fitri. Aww XD

Ni mungkin post terakhir sebelum berangkat ke Penang. Actually memang tak habis packing lagi, esok petang baru gerak. Jumpa u all kat Penang lah ye :D

11 comments:

  1. haha zmn kecik2 mmg ni la hobi pn. sikit2 suruh tulis =P

    ReplyDelete
  2. heehehehe! biodata ... selamat sampai ke penang!hehe :D

    ReplyDelete
  3. Time kecik2 selalu suruh membe buat biodata. Hahaha kenangan gila lah !

    ReplyDelete
  4. uuu...dulu2 mmg org suka ngn UNIC tu..
    ok, babai.. belajar baik2..hahah

    ReplyDelete
  5. lol.. ingat balik ari ni.. tertipu mak den... hehehehe

    ReplyDelete
  6. chuu moga selamat pjalanan ye :)

    ReplyDelete
  7. kenangan selamanye tu.. pe lagi antar la ke muzium ngara :) haha

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.