Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, September 20, 2011

Gerak Khas

Oh em gee, datang dah. Pagi tadi, err.. semalam ekceli sebab sekarang pukul 3pagi--dah masuk hari baru! Pagi tadi aku attend brief untuk FY* (malas nak taip penuh) bizi betul  settle macam-macam. Rilek-rilek  suda... LALALA~


***
Kelmarin--Tengah-tengah malam jalan raya kat Penang memang lengang nak mati. Rasa nak baring je. Boleh tak?  Elok je aku lintas jalan yang lengang lagi kosong tu, melintas satu motor dan terus melencong ke simpang sebelah sana. Simpang tu jalan mati. 

Tak sampai 5 saat, ada kereta polis seketul follow masuk simpang tu. WIU WIU WIU. Bunyi siren kereta polis pakej lampu liplap-liplap kaler biru. Tiga orang polis keluar dari kereta tu laju-laju tangkap penunggang motor tadi. Tak sempat lari LOL.

Tak tahu pulak penunggang motor tu buat jenayah apa dan aku baru perasan yang aku khusyuk je tengok aksi kejar mengejar polis dengan penjenayah tu. Teruja mungkin. Macam dalam cerita Gerak Khas. 

14 comments:

  1. bestnye dapat tengok gerak khas original hahahaha.

    ReplyDelete
  2. weyh,ang jangan duk buat syok nengok penjenayah tu kena kejar ngn polis,takut ang sekali kena susah gak tu... penang mang lenggang pon time tu,penah bawak moto pusing2 area penang sampai ke pagi,muaahahahahaha .... :D

    ReplyDelete
  3. maybe dorang ngah wat shooting, filem gerak khas terbaru kot.. haha ;p

    ReplyDelete
  4. wei, nasib baik ko tak jadi tebusan. senok tengok tengok pulak. bahaya la.

    tapi kan ko kompen tu bukan shooting gerak khas?

    **miss ape? miss bagi soalan ke.

    ReplyDelete
  5. nasib baik x kena cekup sekali.. klu x... hehehe

    ReplyDelete
  6. waaahh. untunglah dpt tgk gerak khas yg begerak depan mata.

    *yg kat tv pun gerak gak. hahaha

    ReplyDelete
  7. kereta polis seketul? oooo... baru aku taui penggunaan bahasa aku selama ni salah... hohoho...

    ReplyDelete
  8. Gerak khas lintas langsung free show tuh..hakhak

    ReplyDelete
  9. pehhh...leh tengok live agi...ni yg jeles nih..:P

    ReplyDelete
  10. bizi nye die..xpela dah free baru bw...=)

    ReplyDelete
  11. Wiu wiu hehehe mcm kiut lak bunyi dia aku bc weh. Psst; aku pun suka nengok mende camtu sbb jrg tgk hihi

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.