Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Saturday, September 17, 2011

Kawan dalam blog ni memang lain macam sikit


Sedangkan aku sendiri tak pasti kenapa aku boleh terjebak dalam dunia blogging. Mungkin sebab kawan-kawan. Orang ada facebook, aku buat akaun facebook, orang ada blog, aku pun ikut buat blog sama. Tapi kawan dalam blog ni lain macam sikit. Lebih mesra kot. Tu je aku boleh cakap.

Dan yang aku perasan bila orang yang aku rasa rapat dengan aku tu hilang. **Kau ingat orang lain ada banyak sangat masa ke nak hapdate blog) Sibuk mungkin. Mula lah tercari-cari. 

Aku pun terfikir lah kalau tiba-tiba aku hilang, *ada ke orang cari aku? 

Jeely  rindunya kat korang :D



**Jadah la aku tulis skema nak mati nih?
Arghhh!!

17 comments:

  1. jgn lah hilang chuu. nanti ninja rinduuuu. sobss.

    ReplyDelete
  2. ada! aku la org tu akan cari ko. heheh ;P

    ReplyDelete
  3. disbbkan kebosanan anda jd skema... hehehe

    ReplyDelete
  4. aku rasa dunia blog lg care dr dnia pesbuk yg mcm jadah haram tuh~

    ReplyDelete
  5. hoho... lain macam? macam mana tu? ada yang boleh buat kahwin ke?

    ReplyDelete
  6. alah chuu tak cari kitorg ke huhu heheheh asalkan chuu jgn hlg sudahlah...suka lpk baca n3 dan tgk doodle di sini :)

    ReplyDelete
  7. weyyhhhhhhh,mesti ang rindu kat aku kan,hahaha :P

    ReplyDelete
  8. Nice blog posting, i'm very interesting to stop to your blog site.

    Dont forget to visit my blog here and here

    ReplyDelete
  9. jangan la ilang2..ko bukan biskut chipsmore pon chuu. haha

    ReplyDelete
  10. hehee walaupun aku malas nak update blog aku tu, aku rajin lagi jenjalan blog org. ko jgn plak menghilang ye.
    hehe. kang payah aku nak cari ;p

    ReplyDelete
  11. weeewiitt,

    kalau kau hilang, aku hilang jugaklah. Style tak ?

    ReplyDelete
  12. a ah. blogger lebih mesra kan..i like~~

    ReplyDelete
  13. mmg terasa kelainnanya antara kwn blog ngn kwn luar..lebih seronok!~ ^^

    ReplyDelete
  14. lebih mesra dan sempoi..walaupon aku baru kenal ko chuu..tapi ko best la..jgn la ilang ilang..

    ReplyDelete
  15. Haha mestilah ada. Aku ngan hanie kekdg cite gak psl ko beb wp kitaorg kekdg termiss blog ko =)

    Ttp di hati wokey =)

    ReplyDelete
  16. kitrg kenang blog mu dalam hati.

    memang kawan dalam blog mesra sedikit sebab walaupun sibuk tapi boel jumpa dalam blog. kadang masa tak mengizinkan tapi entry blog update pe yang kite buat.

    ReplyDelete
  17. kalau chuu hilang, nanti syaa buat report. pastu buat iklan tentang kehilangan chuu..sapa dapat jumpe kasi reward...please don't do that chuu :( :P

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.