Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Saturday, September 17, 2011

Bekas Girlpren Kepada Bekas Boipren Add Facebook Aku?

** Aku jarang tulis story panjang-panjang, harap2 takde yang ALT+f4

Agak-agak 2-3 bulan selepas aku diceraikan oleh ex-bf aku [ex-boifren larh, sila jangan buat-buat tak paham] tiba-tiba budak perempuan  cantik tu add aku di facebook. kalau nak tahu, budak perempuan cantik tu ex-gf kepada ex-bf aku. Kiranya budak perempuan cantik tu pernah jadi kekasih hati ex-bf aku--sebelum aku mengambil alih. **LOL ayat x ley blah. HUH! Paham dop?

Nak dijadikan cerita, pada asalnya aku sendiri tak paham apa motif budak perempuan cantik tu add aku, mungkin sebab aku dah senasib dengan budak perempuan cantik tu. Berjaya diceraikan oleh ex-bf dengan amat tragis sekali. Dem. Aku nak cerita pasal budak perempuan cantik bukan ex-bf -__-ll

Makin lama aku kenal budak perempuan cantik tu, aku tahu dia baik orangnya. Tak sangka pulak boleh jadi kawan dengan ex-gf kepada ex-bf sendiri dan tak pernah jumpa face-to-face pon HAHAHA. Minggu depan budak perempuan cantik bakal bernikah. Awal pagi tadi sempat tegur dia, ucap tahniah. Walaupun tak selalu chat dengan budak perempuan cantik, tapi aku tahu dia happy. Aku orang first yang wish -- katanya. 

Serius Gambar takde kaitan -___-ll

Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat, budak perempuan cantik :)

20 comments:

  1. chuu bile lagik nak ikot jejak die plak? muehehe >,<

    ReplyDelete
  2. LOL ;P

    SabOr jelah.

    Lau aq jd ko n pompuan tu bhgia glew kOtt.
    Ade aku kesah kau cerai aku.. Huahuahua.

    ReplyDelete
  3. Wah chuu tulis pjg. Aku suka je bc =)layout mcm dah brubah ke aku yg slh tgk? Hihi

    Aku phm pe ko rs beb. Dulu aku ada kea cam ko gak. Now aku ngan ex gf kpd ex bf kitaorg still kwn baik. Dia pun nak kawen x lama lg =)

    ReplyDelete
  4. hehehe..klakar gambo 2 XD

    ex-gf ex-bf da kawin..chuu bile lg??ahaks!

    ReplyDelete
  5. ada no budak cantik tu tak? meh pass kat aku....

    ReplyDelete
  6. jodoh juga tu kan...;d.../salam kenal..;d

    ReplyDelete
  7. weee nak kahwin da die .

    awak bile lagi ??
    heee .

    sampaikan salam dekat kawan tu ae:)

    *dila excited nak kawin . haha

    ReplyDelete
  8. tiba2 rasa gambar tu tersangat menawan . kih2..

    p/s: salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  9. wahh, lepas ney. Chuu la plak kn.? hahaha

    ReplyDelete
  10. @ Ym.Bundle [Blog.Sampah] : jgn nak menggatal. kau dah kawen!

    ReplyDelete
  11. dah tu chuu g tau tak kat ex-bf chuu yg pompuan cantik tu dah menikah?ops,kawen...

    ReplyDelete
  12. mane lg cantik ko ke budak pompan cantik tu??

    ReplyDelete
  13. Chuu lama lagi., harap maklum XD

    @meaw: erkk., meaw. tak kuasa nk cntact beliau. =,=

    @ deeya_89: mesti budak perempuan cantik, tgk nama pon da tahu :)

    ReplyDelete
  14. kan,kalau aku pon tak kuasa nak contact,haha :P

    ReplyDelete
  15. Ooo..ko kat penang eh. Ala. Gitu pulak. Xpela, pas ko blk nanti la kita jumpa eh =)

    Mn de gosip, borak kosong je hihihi
    Tetibe aku craving nc kandar penang hahaha

    ReplyDelete
  16. huhuhuhu..bagus nya tak psal psal dapat kawan baru kan walapun ex-gf kepada ex-bf.

    ReplyDelete
  17. Hahhhhhhhhhhh...
    Kadang2 kita tak sedar macam mana kita boleh baik dgn seseorang yg kita tidak kenal..
    Malah belum pernah kita jumpa..
    Tapi hakikatnya.. Itulah dia..

    Percaya atau tidak yg saya jatuh cinta dengan buah at saya walaupun kami belum bertemu..
    Huhuhu..
    Berkenalan melalui facebook.. Declare sebelum berjumpa..
    Jawapan dia adalah sebab dia rasa SECURE dengan saya..
    Dan sekarang lama dah bertahan..
    Hohoho...

    BTW, waktu sy post comment ni, mesti budak perempuan chantek tu dah kawen..
    Huhuhu..

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.