Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, September 8, 2011

Tak Payah Nak Gelabah Sangat



Hari-hari belakang ni terasa lambat je berlalu. Cuti yang pada awalnya rasa begitu lama pun akhirnya terasa berlalu pantas. Insyaallah sabtu ni akan bertolak ke Penang. Kembali ke markas. USM dah meyeru-nyeru.

But then terasa cuak gilak sebab dis time saya jadi super senioritas atau dengan kata lain sebagai final year student. Bakal berhadapan dengan final year project (FYP)  and akan get along the whole dis last two semestar yang akan menentukan saya untuk join final degree show n exhibiton. Kemain jauh dah sampai ke final exhibition =,=
Best of luck Chuu dan kawan-kawan : )


 
**Tak payah nak gelabah sangat lah <--- Hotak Kau!  
HAHAHA

23 comments:

  1. uuu..gudluck..
    aku balik UTeM isnin..hohoo

    ReplyDelete
  2. wah wah jadi kakak senior la. all the best for your final year, final project dan sume yang final kat USM tuh. pastikan anda join ginal degree show n exhibition.

    ReplyDelete
  3. @ Mohd Izzar: penteng kelas isnin ahaks

    @Hanie_Dew: ngah3., tengs alot., brrr ><

    @Ym Bundle: oke steady steady XD

    ReplyDelete
  4. uii kalut aku 10 kali ganda dr ko chuu.. huhuhu.. takut wei...

    ReplyDelete
  5. laaaa?penah study kat penang! meaw pon penah,tapi kat poli seberang perai tu,huks!kalau kenai dari awai ley berjimba,heee.... FYP?yeahhhh!tersiksa jiwa dan raga la jawabnya,hahaha!

    ReplyDelete
  6. @eton: caiyokk eton :D see u in penang ^^

    @meaw: alaa., ye ke., x jodoh nk berjimba2 sesame lettew :P

    ReplyDelete
  7. pale hotaq ko,,,khakahahaha,,,,penin2,,,,nano smpai pening selasa ni

    ReplyDelete
  8. Viel gluck... hoho... FYP! Azab tu...

    ReplyDelete
  9. ho ho hootak ku sakit baca entry ni..hahah :D

    ReplyDelete
  10. mak aku ckap gelabah sgt pun tak elok.


    AHHAHAHAHA.

    ReplyDelete
  11. @nano: amboi lg maju dr eton, selasa bru smpai :D

    @Tukang Karut: azab tak azab jugak la


    @nana: hahahar ! XD

    @Hanie_Dew: baik bosh :D

    @Muhamad hanif: itu lah, walaupon ngah gelabah, tp blog jln wat derk je hahaha. bahaya tol =,=||

    ReplyDelete
  12. wahh dekat dah ngn taiping belah utara..mai singgah chuuu hehee ;p

    ReplyDelete
  13. nasihat ikhlas.

    men bowling tu start kol 11.main main smapai kul 2. best jugakla tak ramai orang. release tension jugak.

    ReplyDelete
  14. muka gelabah ko memang cm tu ek.. hahaha.. mintak kaki... larikkkkk #ok bai :)

    ReplyDelete
  15. salam....

    good luck for FYP! final year student mmg akan busy giler nnt..hehehehe

    ReplyDelete
  16. @shida R: ooo., awek taiping nih hehhe

    @ Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine: meh nak bg kaki hahaha. grr XD

    @BLADE EDGE: tengok lah nnti mcm mane XD

    ReplyDelete
  17. chuu !! hehehe. aku pon balik esok gak.sobsobsob. menci laa nk balik u smule~~

    aku malas nak update. tunggu sampai u baru update. ahahah.

    jap ! umo kau bape? mcm pangkat akak je~ =.=

    maaf laa beraku-kau ye~~

    semoge gumbira di usm !! :D

    ReplyDelete
  18. aik apesal bukan komen pop up?

    lame nye ko packing tak habis habis lagi?

    ReplyDelete
  19. gambo sgt 'raget' tone color dia weh
    ko packing ke hangku almari!!hahahaaha


    dear, pinjam nama ko utk new entry tau ^^

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.