Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, February 1, 2011

i miss the nuffnang ticket; huwaaa~ ape kau da buat chuu !! T_______T


URGHHHHHhhh!!!
ngekk betol la..! selamber giler aku biar je emel aku
x de pulak nak luangkan mase check ape2 yg patot
ggrrr!!

aku dah terlepas dua tiket GREEN HORNET
even if aku x boleh hadir pon
aku akan rase berpuas hati kalau aku sempat decide
dan tengok invitation uh :(




oh! mama..
tak sangka entry aku yg x seberape tu boleh terpilih
T__________T



sticky note: arrange portfolio sampai senak otak; beshnyeee, huh!

12 comments:

  1. sis pun selalu miss email dari nuffnang... kdg tak sempat dear...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. alaaa...
    sayangnya chuu..
    takpa next time kena lebih alert k :)

    ReplyDelete
  3. bile la nesa nak ber nuffnang T_T

    ReplyDelete
  4. hahaha.. tu la.. e-mel dah jadi bersarang baru perasan kan.. hehehe... klu x ko nak ajak sape yek??? kekeke

    ReplyDelete
  5. ko nihhhhhhhhhhhhhhhhh.
    xpe xde rezeki leteww.
    len kali wat satu email utk official purpose. mcm aku ade hotmail and yahoo. yahoo ni utk notification2 dari fesbuk. hotmail plak utk benda2 lain yg penting. huhu

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.