Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Wednesday, February 9, 2011

di penghujung waktu bersama Dr Sam yang kacak :D



Assalamualaikum kawan-kawan :)

kelaz bersama Dr Sam, okei setiap hari rabu mesti jmpe Dr Sam
sedut ilmu siket2 dari beliau on visual communication study
lame-lame sedut jadi banyak:D

kelas beliau sangat best okei! style kitorang dalam kelas;
buat satu bulatan besar dalam kelas pastu Dr sam berada di tengah2 bulatan uh;
bla bla bla bla bla ., and we really like that bla bla things hahaha ^^




group saye dalam kelaz,
kami memang best krn memilik otak2 yg sengal ^^V


tapi tapi tapi, hari ni ishk., ishk... hari ni last day dengan beliau sebab after dis encik elias akan menggantikan tempat Dr Sam. so kitorang buat makan2 siket sambil2 nak celebrte tahun baru cina dgn student yang berbangsa cina. Dr Sam yang baik hati lagi kacak bergaya dengan berbesar hati (berbesar hati la agaknya) belanje kami makan nasi kandar. save duit makan tengahari aku. LOL

Tenkiu Dr SAm!!


sticky note: identiti Dr Sam terpaksa dirahsiakan krn bimbang wanita di luar sana akan berlaku curang terhadap pasangan masing2 sebab Dr Sam masih single bhahaha 



12 comments:

  1. wah ..siap dirhsiakan identiti ..
    hehehe

    ReplyDelete
  2. boleh lak dirahsiakan.. kekekeke

    ReplyDelete
  3. @diamuslima: tun syuuuuu diam, tamo pecah rahsieeee :P
    *rahsia ape ntah -_-!!

    ReplyDelete
  4. so ko rekemen kn kat aku lah.aku lelaki takpe kan?? ^_^

    ReplyDelete
  5. @nesa: ^^v


    @touya: lai2 Dr Touya, tgk siket cmne rupe ko mengajar :D


    @Zulfahmi Abidin: erkk., nak ke? boleh2, Dr sam dah la pandai,

    ReplyDelete
  6. @Azam Shah: haha macam x ley jmpe lagi je kat school :D


    @farah: okeh! upah ciku bhahaha

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.