Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, February 24, 2011

bermain 'snake' di youtube ketika video loading


woah., assignment semakin membuak-buak! 
'i LIKE sangat'

lets have some rest and share something dengan kamu2 sekalian.

selalunye kalau dapat stok internet yang agak slow
mesti kite biasa dengan benda ni kan?
 bulat-bulat, pusing-pusing, nasib x pening :P

mean-nye video sedang loading



tapi, tahu tak kamu boleh bermain 'snake' ketika sedang menunggu video tersebut loading?
hahaa., chuu baru tahu pasal benda nih sebenarnye., dan agak wow!!


senang je caranya..
time ngah loading tu, korang main-main la dengan arrows kat keyboard korang tu.,
nanti bende tu gerak sendrik!
tapi kadang2 degil gak bende tuh
x mo gerak2 ., wakaka

x pun, time ngah loading tu klik siket kat video tu sambil hit button arrows oraits?



tapi kalau time loading tu terus buat fullscreen pun jalan gak kot.,
pandai2 la korang hahaha

pesanan khidmat masyarakat: kesabaran perlu untuk berjaya :D




P/S: credit to cek rumput yang jumpe bende ni dan share dengan saye.
sticky note:  rase macam patut crop lagi gambar2 kat atas ni, semak je kat tepi2 tu =,="

3 comments:

  1. wow. x pernah tau pun pasal ni. thanks =)

    ReplyDelete
  2. huyooo. tak sangke boleh buat gini ek. O_O
    tapi broadband YES aku ni laju sangat. tak sempat nak main snake dah habis loading. muah muah muahhhaaa

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.