Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, February 11, 2011

copycat itu indah., adekah?


olala., senyum dan baca :)
agak-agak ape perasaan kalau ade orang copycat belog korang? sakit hati ek?




nak tahu something tak? study on visual comm, lecturer aku pernah cakap, kalau kite tengok pasaran di luar sana banyak barang-barang dan jenama-jenama yang bagus. dan kebanyakkan dari kita sibuk mengejar jenama dan brand yang hebat2 ni. 

sehinggakan kita sanggup beli barangan yang cetak rompak, macam nike, adidas, LV dan brand2 lain yg femes2 di pasaran. nak dijadikan cerita, lecturer aku sendri pernah tertipu, nampak macam kasut adidas., disebabkan terlalu excited kerana murah, so beliau angkat 10 'adidas' berkenaan, kononnye nak bagi kat sedara-mara. tapi malang rupanye adidas berkenaan sebenarnya adalah abibas! nak bagi orang pon dah malu..kan?

so ape kaitan dengan blogger copycat ni? korang agak2 kalau suatu barang tu x cukup baik orang nak copy ke? nak tahu something tu berjaya atau x, kalau ade orang copy tu memang success la produk kau bhahaha.

bukan nak galakkan copycat sebab bende ni mmg x berape baik pon, dan agak kurang sehat., rilek sudey., sebab belog kau memang hebat ^^v


sticky note: hepi blogging ^^v


12 comments:

  1. jgn lah copycat blog org laen...sian kat orang tu...huhuhu...:)

    ReplyDelete
  2. copycat = tiru kucen ? ahaha. blog dek chuu juge hebat!

    ReplyDelete
  3. @ natasha MDG: tapi murah woh., cume kualiti tu hii..

    @ Aida Zafirah: yup2., x baik..ish2 ^^

    @ Amira Naddia: haha style ke? ley r bukak cawangan :P

    @ nesa wazir: belog nesa pom hebat ape., senior lagi dr chuu :D

    ReplyDelete
  4. @touya: kene selalu optimis haha

    ReplyDelete
  5. aku rela beli barang murah dari beli tiruan.


    oh sape nak copycat blog saya silakan lah. boleh la saya berasa femes sekejap. hahahaha

    ReplyDelete
  6. @ghost writer: ade kot, yg kamu sebut tu, tu pon 1st time dgr @_@

    @yut: cipad pon mahal wei haha

    @farah: buat banner "sila copycat belog saya" hahaha

    @ AesyaZealous: hai aesya :)

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.