Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Saturday, November 13, 2010

tag cek nesa^^

hyep2., nak bayar hutang dari nesa :P

25 random things about cek chuu ^^


01 saye seorang perempuan., [ofkos lol]
02 cadbury black forest faveret saye ^^
03 kalau orang yg x kenal saye betul2 selalunya akn ckp saye sombong
04 happy-go-lucky [statement senang haha]
05 lepas ujan bukak tingkap luas2., pastu tarik nafas dalam2., best
06 suke dengan art [dats why amek kos art ^^]
07 sangat x suke mathematics
08 x suke sorang2
09 suke sesangat yee mee sizling nyum nyum
10 paling x suke dgn org yang smoke time saye mkn [biasannya time makan kat luar]
11 sangat suke tengok sunset ♥ [speechless]
12 suke aktiviti lasak
13 love volleyball so much [tp skarang dah x aktif :`(]
14 layan movie korea and japanese
15 currently suke cute stuffs
16 suke ngan warne merah ekceli [ x nmpak kaler merah pon kt blog ni ==!!]
17 dah lame x g karaoke
18 latest movie yang saye tengok: megamind yg besttt !
19 suke jalan2 [g mane2 je lah]
20 mule2 puasa time darjah 1 [ tu pon separuh hari je ngee]
21 terase nak menjerit sekuat hati kalau stress
22 berharap yang terbaik dalam hidup
23 suke gile drama blogger boy yg pernah disiarkan kt 8tv
24 sibling: ade seorang abang sahaja
25 [tetibe terasa susa pulak nak decide fact yg last ni==!!]


okei lah., cukup kowt;
nak tag random jugak., korang buat la bende ni kalau berkelapangan., muwahaha

~ tun
~enna
~annyss

2 comments:

  1. ngee., tggu blek penang t kite g karok reramai ^^

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.