Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, November 4, 2010

creepy month!




few days to go., ngee!! menakutkan lolx., tapi nak x nak kene buat jugak. Sem nie ade 4 paper [banyak woo >.<] ., so, study larh ape2 yang patot., yang paling seram skali the last two paper; psychology n hubungan etnik, walao pon hakikatnye both paper tuh objektif paper tapi kalau kaw x bace nak jawab ape dek, haiyoo?


final schedule




dan sejurus selepas abes je sume paper., [belagak giler., padahal paper x abes lagi] all arts student invited untuk tengok tayangan filem pendek oleh student new media- final projek diorang, gaya cam gempak je coz nampak busy memanjang., lagi pon member cek chuu ade berlakon gaks so nak bagi support cket, kan ^^v


sticky note: okei., continue study [kononnye] bhahaha..


4 comments:

  1. haha. siap marked lagik..
    btw. aku x study lg.
    lol.

    ReplyDelete
  2. mcm aku stdy pulak kn., hahaha

    ReplyDelete
  3. good luck jwb paper nanti taw...^^ chayo2!! ^^

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.