Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Wednesday, November 10, 2010

entry buat encik radiographer



sepatotnye post entry ni semalam., ke kelmarin? yup kelmarin., isnin. malam tu aku on9 macam biasa then sampai satu masa aku ketuk pintu rumah encek google (skandel aku yang baru) .. wah., agak terkejut di situ., how nice.

klik gambo kalau x nampok

ni la benda yang tersembol dari pintu rumah cek google tu. mungkin ada yang tak perasan atau ada yang perasan atau ada juga yang buat-buat x nampak., perasan x logo cek google tuh? is x-ray ekceli., sempena 115th anniversary of the discovery of x-ray.. lama tuh.,

cakap pasal xray ni macam macam cerita ada, dari xray yang kita biasa buat tuh sampailah ke MRI, ultra sound dan ape lagi ntah aku pon x hengat., tapi ade satu storie yang diceritakan oleh my sayam; "bahawasenya barang sesiapa yang memakai susuk maka apabila si pemakai menjalani suatu kegiatan yang dinamakan sebagai xray., maka akan terkelihatan dengan sendirinya segala susuk yang dipakai beliau" huwaaa., best ni., terase mahu melihatnye., boleh x., bahahhaa

hahahha., nk gelak sekejap., sebenarnye ni lah 1 perkara yang sebelum ni aku x ambil kesah tapi sekarang ni aku sangat ambil kesah., weeee~


sticky note: encik radiographer., peace^^v


4 comments:

  1. alamak..camne ni..nanti nampak la susuk ai bila kene x-ray..auoowwww..
    :P :P

    ReplyDelete
  2. hahahax., mngkantoikan diri., :P

    ReplyDelete
  3. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    btw, mmg ada tgk jugak header google yg gmbr x-ray tu baru2 ni cuma xperasan pasal apa google buat gitu. xtau pulak tu sempena aniversary x-ray. nice!!

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  4. @ blade edge; saye pon baru tahu sebenarnye psl annivrsry xray tu ..XD

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.