Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, November 15, 2010

"bak kangaroo naik buaian"



ini kisah yang berlaku malam tadi
sis nina yang baik hati lagi budiman., ngee
sis nina ni aku kenal sbb terjoin contest dia
[boleh pulak ter'join' kan., haha]
2 minggu yang lalu kowt
tapi x berjaya pulak >,<

tapi x pe, aku x kesah
saje nak bagi peluang kat blogger lain
untuk grab kemenangan tu kahkahkah

MySpace

ehem, bukan contest itu yang aku nak cerita sebenarnya.,
menyimpang siket dari contest.,
tapi award yang dihadiahkan oleh sis nina

"ibarat ketam dalam ketuhar"
"umpama ikan pirana tertelan gigi"
"bak kanggaru naik buaian"

melompat keriangan lah aku sorang2.,
[over la pulak kan., kahkah]
x tahu la ekceli layak ke x.,

btw, tenkiu sis nina ^^


maka dengan ini
beta nak nak forward award ni
kepada sedara mara blogger beta yang lain

bagi semangat sket buley :P




sticky note: power x perumpamaan aku ? kahkah :P


6 comments:

  1. hihi... tankiu chuu sbb sudi amek... ngee
    contest nina blom tamat lg... kita tnggu result sama2 yekk... ngeet

    ReplyDelete
  2. @ nina; eh, blom ek? hikhik malu i

    ReplyDelete
  3. @enna; tengs.,blog enna lg comey., ^^

    ReplyDelete
  4. To cik CHUU:
    "mie dah ambil award ni, suka, suka, suka..! jangan lupa ke blog mie ya.. ambil award.. hehe~"


    Nak award COMEL~!? Jom singgah ke laman blog Mie, Pesona Akasia. Hanya klik di SINI

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.