Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Wednesday, November 3, 2010

Pertandingan 'Header' Tercantik Kali Ke-2


hyep~ dis time chuu nak jawab tag dari cek tun yang dengan baik hatinye telah men'tag'kan chuu ke dalam satu contest- Pertandingan 'Header' Tercantik Kali Ke-2 anjuran seorang rakan blogger Alienelliz dan kebetulan chuu baru buat header baru so, chuu pertaruhkan yang ade ni je lah ye ^^

menang ke x belakang cite sebab chuu pon x twu header yang macam mane punye cantik pihak pengajur ni nak? cantik tu, nak yang kiutkah, header yang kacakkah, atau header yang anggunkah, terpulang pada penganjur berkenaan~hehe


banner contest


So., untuk maklumat lanjut tentang contest nie boleh la klik sini. Btw, untuk lengkapkan syarat contest ni chuu akan tag kepada tiga lagi blog untuk join sekaki dengan cek chuu.. hopefully tak membebankan^^

tag contest header tercantik :

Okeyh., settle gudluck fren ^^


sticky note: tarikh tutup 6/11/2010, hurry up ye ^^


6 comments:

  1. dia menunggu balasan ni... hehehehe

    ReplyDelete
  2. tadi nak tag shira ekceli tp x jmpe link pegi blog shira., j0in je lah., gudluck ^^

    ReplyDelete
  3. chuu, siti da hoin la yang..... ha apa kata tukar kat shira~

    ReplyDelete
  4. ouh., yeke., okeh la tu,, shira join =)

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.