Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, November 29, 2010

nuffnang;


saye baru tiga minggu register akaun nuff.
so, msih belum arif selok belok benda nie
beberapa hari ni., iklan nokia kat tepi ni asyik kelua je., pelik gaks.,
then, dengan agak pening2 lalat chuu g usya akaun nuffnang


ape bendanye ni?
pendapatan terumpuk; apekah?
selalu dengar pasal buffer earning, ini ke menatangnye?


bila google rase2 mcm ye., tapi x pasti =.=



sticky note: saye budak baru belajar;


8 comments:

  1. from what i know...nnt ur buffered earnings akan jadi metered earnings once the ad campaign ended.

    then...the metered earnings will be added to ur total earnings.

    hope this will help ;)

    ReplyDelete
  2. bestnya tgk org men nuff nih tapi enna tak pula nak main, setakat nih bape dah jumlah hasil terkumpul?

    ReplyDelete
  3. @asmaroro: jadi ni buffered earning la ye? tengs ya!

    @enna: chuu baru nk try jep :)

    ReplyDelete
  4. cmna nak apply nuff tu?
    ajar eza pls..

    ReplyDelete
  5. @Eza Zularyeza: chuu pon baru lagi l0r, tp yang pertama kena la ade akaun nuffnag dulu hee., g kat website dia okei :)

    ReplyDelete
  6. bila dah cukup bleh la cash out..
    ka-ching!
    @_@

    ReplyDelete
  7. lme woh nk tgu ka-ching tuh., xD

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.