Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Saturday, June 2, 2012

Lets The Pics Do The Talks


Ngaaa! :D

Friends and lecturers

Closest friend mase tahun satu.
Getting along together with lots of memmoriess :D

Maybe this is the last--with my supervisor

Meet Cik Tun, nak kena tarik lidah kasi ikat kat pokok!

Having too much excitement, am i? =))
meet abg azmeer, pengerusi untuk dinner malam ni ^^

28 comments:

  1. yaaa.. awat la hang letak gambar aku yg tu.. eeeee malu.. hahahaha

    ReplyDelete
  2. chuuuuuuuuuuu,rindu angggg :'(

    ReplyDelete
  3. dulu selalu nampak abg azmeer lepak kat kedai mamak yg kat desasiswa tu.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tawu2!..dekat bukit gamber tu kan :D

      Delete
  4. owh... dalamnya lesung pipi chu... cantik... huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis la... lepas ni banyak la chu tempek gambar lepas kena puji ni...

      Delete
    2. x jugak kot, sbenarnye aku nk exposekan character org lidi tu yg lebih dlm belog ni :P

      Delete
  5. amboih..ckp omputih terus ko chuu lepaih balik dinner..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenot go la ko begambar dengan azmeer tu..senyum sampai telinga..excited betul..kahkahkah..

      Delete
    2. xpe lah., at least aku sedar diri yg time tu mmg excited telebey wakaka., kne mandrem agknye =))

      Delete
  6. kehkehkeh . banyak-2 gambar aku suke yg dgn azmeer . excited x engat yee . sengih lagi chuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. memey ler., time tu da kne rasuk buwakhakha!

      Delete
  7. cantiknya chuuuu...auwww..kehkehh
    bila kau senyum kan memang nampak semua gigi kau kan..cantik!

    tetibe ingat kawan aku..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku x bape bekenan sbnarnye senyum nmpk semua gigi kahkah., tp dah terbiase agknye., nk tuka cara senyum kne byk praktis hahahaha

      Delete
  8. amboi. senyuman dengan azmeer tu lagi luas...hehe


    cun la.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la paling luas aku bole buat kehkehkeh..

      Delete
  9. eceh. gamba aku xdek pom.
    #merajuk pukul2 bantal XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngaaa!
      cemane bole miss pulak letak gambo kau nih??!
      #nah bantal buat pukul2 XD

      Delete
  10. lesung pipit dan azmeer sudah cukup buat jeles

    ReplyDelete
  11. bestnyer dinner masquerade theme..

    chuuchuuchuu...pinjam lesung pipi..

    ReplyDelete
  12. pinjam lesung pipit!:)))

    ^followsini~~

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.