Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Sunday, June 17, 2012

Cheezy Blueberry Tart

Not too bad for a very-first-timer like Chuu Muqhlis, agaknye la XD
Sesuatu yang istimewa pada hari yang istimewa untuk orang yang teristimewa--rasanya tak rugi. Aku berfikir 2, 3,4,5 kali sama ada nak share rasipi atau tak kerana aku dah yakin sangat dalam maya ni bersepah-sepah tunggu masa untuk kau gugel dan klik saja, betul? Selamat hari bapa, ayah, daddy, baba, abi, walid, papa, abah dan yang seangkatan dengannya, korang pakai yang mana satu--pilih saja. Besarnya pengorbananmu. Senyum besar2 untuk anda semua :D



32 comments:

  1. aihh, air liur dah meleleh ni.. ahaha XD

    ReplyDelete
  2. amboi kau chuuuuuuu,sedap !

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku suke cheese dy je kehkehkeh

      Delete
    2. aku sekarang gila cheese gak wei :D

      Delete
  3. waa... akhirnya.. hehehe.. bak mai muar 1.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu nk bwk muar aku bwk byk la tun, bwk 1 je x bebaloi hahaha

      Delete
  4. aku tak paham entri ko ni..afk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon translate bahase planet namek :|

      Delete
    2. tengok sempertart ko ni lapa plak aku..

      Delete
  5. untunglah masuk perut sapa2 ni...nampak sodap chuu!!

    ReplyDelete
  6. mohon post sikit.. haha... ngidam mak nyah!

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. jap lagi kua pegi bakeri cheese tart oke :P

      Delete
  8. Replies
    1. resipi pokcik gugel bg., myresepi.com :)

      Delete
  9. berbakat gak rupanye ko ne ek... terbaikk :)

    ReplyDelete
  10. nak sikitttttt.
    macam sedap je tuuu

    ReplyDelete
  11. lapar ouh tgok gambar tuu . gulpp ~

    ape la chuu . ak wrong timing ni bukak blog ko. lapar siot

    ReplyDelete
  12. omaigucci, tempting nya blueberry filling tu.mintak sket, bapak ko soh bagi aku kan hari tu..

    ReplyDelete
  13. ye betul x salah! meleleh blueberry tu..kalau jagung..perghhh #nak ckp x mkn blueberry haha

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.