Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, August 16, 2011

Kucing Dara


Pestaim aku letak gambar kucing dalam blog nih. Tak letak, rasa tak berbaloi pulak aku bergolek-golek atas rumput basah pagi tadi. Aku tak berapa nak minat dengan kucing. "Alololo comeynyeewww tucin nih..." memang harapan la nak dengar ayat ni dari mulut aku.


Mungkin sebab dah biasa dari kecil tak pernah bela kucing. Bukan tak nak tapi mak memang tak bagi bela kucing. Aku akur. Kesannya sampai sekarang, terus aku tak berminat nak bela kucing. 


Bukan salah ibu mengandung LOL!
*Tetiba!

21 comments:

  1. cantik gambar tu chuu..

    rugilah klo x suka kucing, best oh blasah dorang.

    ReplyDelete
  2. last word...hahahaa...kelakau dengau :P

    ReplyDelete
  3. jaga je, sorokkan kucing tu dalam beg sekolah ^__^

    ReplyDelete
  4. adik saye siap angkut anak kucen terbiar kat bawah pasaraya. nak bela punye pasal.

    dill.

    ReplyDelete
  5. @umie always first! bab nak blasah2 kucin komfem kau menag haha

    @nana: haha tetiba letak XD

    @meaw: adoi., sian lor kucing uh kelemasan @___@

    @dill:wahh., bagus betul.,rakyat prihatin hihi~

    ReplyDelete
  6. suka la gmbr ni. ajar kn boleh? ;)

    ReplyDelete
  7. aku ade ailurophobia. aku takut kuceng. -.-'

    ReplyDelete
  8. @fiqkbe: ngee~photoshop editting kak :P

    @zaaid: aiyo! lagi dasat dari akuh XD

    ReplyDelete
  9. nano gile kucing,,,suke kucin amat2,,,nmpk kucin tepi jln mau bwk balik,,,,heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    *kate org,,spe suke kucin manje orgnye,,,wekkkkk

    ReplyDelete
  10. hehe..berbaloi la berguling ats rumput basah..lawa! hehe

    ReplyDelete
  11. memang bukan salaah ibu mengandung... eh? tetibe jugak...

    ReplyDelete
  12. woah..nice gambar..walopon x brape boleh ngn kucing..hik3

    ReplyDelete
  13. cantik la pixas tu!xrugi guling2 ala hindustan kan kat ats rumput

    ala, x suke kucing eh?xpe..mungkin pet yg lain? =P

    ReplyDelete
  14. @nano: nak cakap nano manja orgnye la tuhhh wekk3 :P

    @nesa: hee., tulah chuu suke bmbar nih ^^~

    @tukang karut:aa, betul la tu. bkn salah ibu mngandung :D

    ReplyDelete
  15. @mar: owh same dgn ayah kau lah ni., geng XD

    @Jaya Jr: kucing nih jiran punye., suke je lepaking kat umah -__-

    @Jue: hikhik2., ade lak ala hindustan.. :P

    ReplyDelete
  16. hahahha..dah cam special egent nak tangkap gambo kuching sambil begolek atas rumput.

    suka kuching. tapi tengok je. nak bela tak nak.

    ReplyDelete
  17. @Hanie_Dew: agent sulit nih, dok golek2 nak tembak kucin :P

    ReplyDelete
  18. i suka kucing... bela kucing dari umur 9 tahun lagi.. tp sekrang ada sekor je :)

    ReplyDelete
  19. @Amirrah: wah., dr kecik lg dah bela kucing ye :D

    ReplyDelete
  20. aku thu ko jumpa kucing melompatnya.. shuh2.... hehehehe

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.