Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Wednesday, August 24, 2011

Sempetart yang hilang!

Weeeee~ clap clap clap ^^~ pestaim buat sendrik *ini serius-- dari menyukat, menguli doh hingga membakar. Ermm., nak main teka-teka macam semalam tak?  tak payah lah.. XD

Hasil tangan Cek Chuu; harap takde yang koma -___-||

Dan lepas ni Sempetart hasil kacukan kuih semperit dan tart tidak akan wujud lagi kerana acuan kuih tart sebenar telah ditemui. Baru lah original Kuih Tart Nanas. NGIAHAHAH!! Tapi seriously hari ni pun kebetulan ayah buat dodol. Sama sangat macam kes Sempetart




Macam tak percaya>__<||
*Pitam!

28 comments:

  1. dodolllllllllllllllll !tunggu kedatangan meaw dihari raya ni,hehehehehehe!


    p/s:thanx sudi letak blog meaw di blog list ye :D

    ReplyDelete
  2. camne rasanya semperit ngn tart dikacukkan ye...
    rajinnya buat dodol....

    ReplyDelete
  3. @meaw: hahaha, jmput la dtg rumah, malangnye chuu x suke mkn dodol sgt., bg ayah makan semua., meaw nk jion pon bole :D

    @aanie: cube la bayangkan hahaha

    ReplyDelete
  4. wow chuu..
    pandai buat tart..
    i suka.. asek makan je.. sampai mak sembunyikan tart.. sbb takut habis tak sempat raya.. =_=

    ReplyDelete
  5. aku harap orang yang makan tart ko akan selamat selamat sahaja... :DDD

    ReplyDelete
  6. @ Amirrah Zawani: pestaim ni mirrah^^~ mirrah lg pro bab masak2 nih..ce tgk blog tu, sedap sokmo :D

    @zaaid: amin~ semoga doa kau termakbul =D

    ReplyDelete
  7. pergghhh rajinnye buat dodol pulak~~ umah kat ne? nak dtg beraye ni. ngeh ngeh ngeh~~ :D

    ReplyDelete
  8. wah tu ayah chuu ke? Jue suke giler dodol tau!!!!!!

    kalau kazen blk dr melaka, mesti suruh dia tapaukan byk2 hihi

    ReplyDelete
  9. @abbey: abbey, meh ler, aku dok ujung selangor, kat sempadan perak nun XD

    @Jue: iye, tu ayah chuu.. untung la suka dodol. chuu time baru keluar dr kuali chuu sauk lah., haha

    @tiafa : hii dah nak raya ^^~

    ReplyDelete
  10. pergh.low profile btol pengacau dodol...

    ReplyDelete
  11. festime denga kuih sempetart...muahaha..

    but nice je kiuh tu..good job bebeh :)

    ReplyDelete
  12. buat sendiri ye? confirm tak sedap ni., hahahaha.. :))

    ReplyDelete
  13. wah dh buat bskut raya..dodol pn ada.. :)

    ReplyDelete
  14. wah dodolll .. aku ta pernah tgok org buat dodol live..

    ReplyDelete
  15. chuuuuuuuuu~!
    cedap nampak nye.. chuu wat eaa..
    nak jugaaaaaakkkk~!!

    ReplyDelete
  16. @kuehbakar: low profile tu penting hahah


    @nana: kuih kacukan mmg ler jrg didengari :P

    @Botak: sedap laarhh!! hahaha

    @ C i k P i p i T e m b a m: kalau gitu buat tawar2 khas utk C i k P i p i T e m b a m lah ye ^^~

    @haniey: iye., puasa dah nak berlalu...


    @Umie: muawahaha.. ni la ku bg tgk live..tp dlm gmba haha

    @fazreen: yup!. nmpk sedap, rasa lg sedap lol!pitam! XD

    ReplyDelete
  17. bile tengok gambar dodol ni memang tak syak lagi,suasana raye da memuncak..hik3

    ReplyDelete
  18. lotih nyoh dok nak kaco2 dodol tuh...tp at the end it worth it.huuuu

    ReplyDelete
  19. rupe tart ko menarik.. tapi rasenye lak cm ne ek.. sedap ke. hahaha

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.