Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Wednesday, August 3, 2011

Balasan

Benda wajib buat TAK bole tinggal. Lepas sahur, lepas semayang Subuh, lepak-king atas katil bersiap sedia untuk re-tidur (bak kata Encik Zaaid) Sayup-sayup terdengar orang baca Quran dari surau kat bawah apartment tempat aku menyewa. 

Okei tetiba teringat kat mak di kampung. Untung ada mak lagi kan? Aku tak paham kenapa ada anak-anak yang benci mak bapak diorang *selalunya aku tengok dalam drama-drama melayu. Macam mana garang/ tegas pun mak kau, mak tetap mak. Terkenang zaman bebudak skali lagi (Tak paham kenapa lately asyik flash back je kerjanya, GRR~)

Time mak ajar abang aku mengaji aku suka kacau dia sampai tak boleh nak mengaji sebab ikut tergelak sama dengan aku. Aku bukan lah degil mana pun, nakal comel-comel je wahaha XD






Budak baik memang selalu kena heret keluar dari rumah. I love you mummy ! T__T

Stickynote:
Yes, external hardisk dah jahanam jatuh dari katil!
Yes, takde backup!
Yes, laptop CQ40 aku baru meninggal malam tadi GRR!
Yes, dah susah nak buat kerja
Yes, padan muka Y__Y


26 comments:

  1. adoi adoi! external dah jahanam memang. habisla!. ayok tak tau.

    camane nak buat keje je nih (ikut sama neves tak tentu hala.ahhaha)

    ReplyDelete
  2. @-Sara-: entah la haha

    @zaaid: kau kan pemes hahaha

    @hanie_dew: err., malang bertimpa2 ~,~

    ReplyDelete
  3. alahai, kesiannya external tu...huhu..

    ReplyDelete
  4. aku xde abg yg boleh aku gelakkan.
    hahaha.
    laptop compaq aku pun jahanam wey.. T__T

    ReplyDelete
  5. kesiannye laa... bykkan bersabo yek~ chu sikit ! muah~ lalalalaa~~ :p

    ReplyDelete
  6. abg eq tengok menarik la blog ni...

    ReplyDelete
  7. izz...lappy wat hal???awat??cuak ke bebeh ni,,,kite punye lappy,,,sama spesis

    ReplyDelete
  8. stickynote=dugaan. sabar jela. hihi

    ReplyDelete
  9. yes-list ko tuh buat seram je. what eppen?

    ReplyDelete
  10. bulan puasa kadang nostalgia..ada ingatan tersendiri...

    jadi..sangat normal asik flashback sekarang ni...

    muhasabah pun flashback juga...selamat beramal..

    ReplyDelete
  11. hahaha time kecik2 dulu byk je kenangan menarik2
    kdg2 bila ingat, bole senyum sorg2
    btul ckp chuu tu...untung ade mak lg =)

    ReplyDelete
  12. hahaha awat comell sgt kekecik dolu ? ;p

    ReplyDelete
  13. @roq:tengs ^^

    @annie: tahu pon , sedey :(

    @kapten atok: tak comel mane pon hahaha

    @Umie: mase msok U, lectrer aku suggest lappy tuh, last2 jahanam haha

    @abbey: chuuuuu jugak wahaha XD

    @eqbalzack: time kasih abg eq ^^~

    ReplyDelete
  14. @stuck: comel lagi kamu :P

    @nano: get ready next sem, laptop buat hal. penting sgt kot., fyp >.<

    @kak aya: tenkiu akak :D

    @Qaseh dalia adelia: nakal siket je lah hihi

    @Pyka Rahmat : sabor je lah -___-

    @Azam Shah: ntah weh, overdos agaknye., >.<

    @kueh bakar: kenangan lalu bermkna sgt kan ^^`

    @Jue: iye.. smentara msih ada baiklah kita hargai mereka :)

    @Qis Saja : trima kasih qis :)

    @saya bukan tomato: mane nak twu comel ke dop hahaha

    ReplyDelete
  15. hehe chohmelll~~ kecik2 dlu pkai riben eh? :p

    ReplyDelete
  16. @kamarukom: ahah! tak lah ilusi semata :P

    ReplyDelete
  17. apa kes.. dgn laptop tu?? btw..bawa bersabo. di bulan puasa ni kan.. sume tu dugaan :)

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.