Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Thursday, August 18, 2011

Cendol Canggih


Ayah : Ape lah.. semua benda nak amek gambar...
Chuu: Ayah nii >__<"



Korang! pernah tak makan benda ni? Komfem pernah. *Sendiri tanya, sendiri jawab sebab semua orang tidur lagi -__-||) Kuih ni is actually cendol taw. Selalunya orang minum air cendol tapi dis time makan ngap3! :D


Elok je dia asingkan gula, santan dan cendol. Pakai agar-agar mungkin. Inovasi cendol :P
Kbai nak tidur.


27 comments:

  1. wah..ada cendol segera. ngap ngap terus masuk mulut.

    oit oit bangun la dah pagi. tak baik todo pas subuh..

    Chuu Muqhlisssssss baguuuuuunnnn!!!!.

    ReplyDelete
  2. apalah semua nak amik gambar..ayah ko yg ensem ni tak penah pun masuk blog? huhuhu

    hahaha

    ReplyDelete
  3. apalah semua nak amik gambar..ayah ko yg ensem ni tak penah pun masuk blog? huhuhu

    hahaha

    ReplyDelete
  4. @ Ym.Bundle [Blog.Sampah]: sumpah aku tak sempat rasa pon. tawu2 dah basi LOL

    @ Hanie_Dew:hanie nih, tak bg chance lngsung >_< okei dah bangon hahaha :D

    @kueh bakar: a`ah la., aku tak penah letak ayah aku dalam blog nih.. kang lg femes dr aku susah plak *muntah darah XD

    ReplyDelete
  5. mcm sedap je weh!!nak cube la kalau ade ms..air jagung pun x cube lg
    giler bz now days wuwuwu

    psst: suke cendol tp xsuke mende kaler ejau tu..xtau pesal haha

    ReplyDelete
  6. sedap ke tuh?? ni kuih ke agar2??

    ReplyDelete
  7. Umie tak pernah lagi makan bende ni..

    chuu, bangun...

    ReplyDelete
  8. haha..inovasi2 jugak..tapi kene ingat jugak yang cendol ni lagi bes dihirup..kui3

    ReplyDelete
  9. mak aiiiiii, sedap dak sedap dak?

    ReplyDelete
  10. @jue: try la, tu pon kalau jumpa haha.. uiks, suke cendol tp x mkn bnde ijo tu cmne.. tak cendol larh :D

    @aanie:ntah chuu x sempat nak rasa -__-

    @Umie: dah bangon :D

    @jaya jr: huh.. betul gak. da jadi rupa ni cmne nak hirup ye dop? tetibe tebayang cendol sejuk pulok. Arghh!

    @meaw: xsempat rase ngee >.<

    ReplyDelete
  11. 1st tgk chuu,,,,heheh nano kurang cendol, mak ckp mcm hing*s pekat likat punye,wahahahah,,,sekali tgk cendol canggih tuh mcm hing*s versi yg brtahun lama berendam,,,wahahhaahha
    p/s= pdahal sental jugek cendol,,,huhuh

    ReplyDelete
  12. @nano: euuww.. nano >_< x ,ao la cakap cmtuh., geli lorh x_X

    ReplyDelete
  13. adehh cm sodapp je . bakk sikit ! hahaha xD

    ReplyDelete
  14. wah, b0lat nye kuih die..ngeeeee

    sedap x chuu ??

    ReplyDelete
  15. uii.. sedapnya.. semalam aku makn abc campur2.. hahaha

    ReplyDelete
  16. tak pernah makan pun chuu.
    awat style sgt cendol jaman sikalang nih? haha

    ReplyDelete
  17. @Tukang Karut : cendol pulut lagi sedap :D

    @ C i k P i p i T e m b a m: ngee~ da xde nak bagi :P

    @~Nana 귀여운~: chuu x sempat nak santap la nana

    @ ❁ نور يوسمهانياي ❁ : try la cari tgk bole dapat tak.. hee

    @eton: weh, balik penang blanja aku ABC !

    @ ninja hamimo: tu la pasal.. ni pom pestaim tgk @___@

    ReplyDelete
  18. fa kalo beli cendol, nak air dia je. haha

    ReplyDelete
  19. apa cendol lagu tu. haha. onde onde kuih paling sedap dalam bulan puasa.

    ReplyDelete
  20. huhu..mungkinkah akan timbul macam2 lagi makanan berinovasi? jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  21. x penah jumpa n x penah rasa... mcm bestt je.. sama ke rasanya cam cendol ???

    ReplyDelete
  22. ini name nye puding cendol.. hehe. mak aku buat and jual nih.. mmg faveret ah :)

    ReplyDelete
  23. x nak ar belanja ko abc.. kima masak2 la mcm dulu2.. hehehe

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.