Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, July 19, 2011

Loser!


Bak kata Cek Tim, agak loser rasanya. Orang lain dah lama tengok kami baru dapat peluang tengok. Maklumlah, wanita bekerjaya macam kami memang agak busy *muntah darah keluar ikut hidung* Tapi tapi, sangkaan kami meleset, pheww~ takde la loser mana pun, ramai lagi.. panggung wayang still penuh. Tapi aku tak tahu la penuh sebab diorang senasib macam aku atau panggung penuh sebab dok ulang tengok lagi sekali. (Its TRANSFORMERS ekceli)


"Alah, ramai lagi yang tak tengok lah nih.." 

sedap sikit hati mendengarnye..

Ekceli kami marathon dua movie skali jalan, Harry Potter and Transformers. Transformers TERBAEEKK!! XD. Harry Potter err.. aku tak dapat nak komen lah sebab aku bukan follow sangat cerita nih. Cek Tim payung harga tiket separuh tu yang aku hadap gak hihi. Mekaceh Cek Tim :P





p/s: Dah lama tak jumpa Cek Tim since at Seremban.  Dis time dating berdua saje. No double date LOL :P

stickynote: Rasa nak tergelak bila baca tulisan dulu-dulu. Tak matang ke? - SINI.



7 comments:

  1. nak melalak kat sini...WARGHHH!!

    blog ni comellah :)

    ReplyDelete
  2. nak jupe cik timm jugakk.
    kim slm tau. heee. :)

    ReplyDelete
  3. @hamim: hee., oraits, nti kim salam kat beliau^^~

    @zaaid: kau tak gtwu nak ikowt hakhak, next time ah :P

    ReplyDelete
  4. @amirrah : kena msukkn dlm list wajib tgk :D

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.