Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Sunday, July 10, 2011

Tabiat mendengar lagu


Nak main lagu nih dulu :)





.......

Aku ada cara sendiri untuk mendengar lagu-lagu kegemaran aku. Sebenarnya aku pun baru perasan. Aku baru perasan yang sebenarnya cara ni aku dah pakai lama. Kalau aku dengar satu-satu lagu, bila aku rasa telinga aku dapat filter baik punya tanpa ada rasa yang kurang enak maka secara tidak langsung orang di sekeliling aku bakal mendengar lagu yang sama berulang-ulang kali. Especially kat rumah.


Ahakz! peduli apa janji layan XD


Aku boleh ulang play satu-satu lagu sampai 10 kali tanpa henti. Siapa boleh lawan meh bagitahu Cek Chuu :D tapi aku agak kurang berkenan dengan satu kes nih...









kalau lagu yang x berapa berkenan tu, bersepah-sepah je kat radio +__+||
* demand sangat kan LOL XD


Stickynote: Siapa ade link lagu terbaru KRU- Tiga Kata, boleh share?
Memang baik hati.

11 comments:

  1. hahaha aah radio slalu maen lagu yang same.. baru 2,3 minit dah maen balek. aiyoo.. =,="

    ReplyDelete
  2. biasa la office ade radio klu tempat lain mana ade... bersyukur la dgn ape yg ade.. hehehe

    ReplyDelete
  3. nak tak bosan layan lagu Electro. then ko selak pil kude ke,pil Ektecy ker. ape2 pil lah.^_^ baru lah tak bosan weh.^_^

    ReplyDelete
  4. @amoy: twu pon, tp xpe la , sbb klu x nk cmtu kne bukak konti sendirik la jwbnye ghahaha :D

    @eton: alhamdulilah~ insaf mak XD

    @zulfahmi abidin: woah, terbek tol cadangan ko nih! XD

    ReplyDelete
  5. http://www.youtube.com/watch?v=6HVmvVhKD94

    faveret aku, tipu kalau kau takpenah dengar lagu ni.

    ReplyDelete
  6. haha... lagu tu pesan kat chuu.. bila mandi ingt pakai sabun. haha ;p

    ReplyDelete
  7. chuu ! kartun tu kelakar ! HAHA ! suke2... :)

    chuu semakin hebat sekarang :)

    ReplyDelete
  8. @zaaid: Aishah!

    @antzgirl: chuu mndi pkai sabun larh :D

    @jeely:x hebat pong la jeely XD

    ReplyDelete
  9. aku ade tabiat mendngar palylist yang sama berulang2 kali sampai muntah..
    biase nye ade 4lagu dalam playlist uh.. lagu korea la tapi :p haha
    lagu melayu yg aku boleh ulang banyak kali hanyalah lagu siti je. ngehehe.

    ReplyDelete
  10. @tqa: kau mmg, korea sokmo haha. Eh, aku baru2 ni bru berminat ngn siti haha

    @ kapten atok: Tenkiu., trying my best ^^~

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.