Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Saturday, August 3, 2013

Reason Sangat

Last two weeks awal-awal dah isi borang untuk cuti 5hb dan 6hb Ogos memandangkan official cuti bermula dari 7 Ogos sampai 14 Ogos. Dekat ruangan 'reason of leaves' tu aku tulis macam ni: 

"Balik kampung tolong emak. Kesian emak prepare raya sorang2 :( "

Nampak tak keikhlasan aku mintak extra cuti tu? Heh!  At the end, cuti aku masih tergantung-gantung lagi. Cuti dah approve tapi masih ada kerja perlu disettlekan before raya. Kerja siap kira baru lulus bebetul. Hari ni pulun siapkan apa-apa yang patut so that hari isnin aku boleh terus off kerja isnin akan datang nih. Lagi pun isnin ada appointment dengan doc. di KPJ Kajang untuk consultation operation. Mungkin lepas tu baru boleh bertolak ke kampung. 

Semua orang cakap, kampung dekat pun nak balik awal.. Kesah? 
Kbai, sambung kijo (︶︹︺)  


8 comments:

  1. aku tak cuti banyak time raya.

    ape boleh buat, kahwin lepas raya.

    haha! nasib baik bos aku mcm okey je kadang2 bagi leave kat aku...

    serius tak berkira...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnye punzel., nak kawen dah, komfem mood raya dah ke laot. mood kawen mngatasi segala2nye :D

      Delete
  2. aik? isnin keje lagi tapi tadi dah tunjuk dodol?
    ingatkan dah balik bercuti raya tadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum balik lg., dodol tu abang pos gamba lintas langsung dari rumah haha

      Delete
  3. mcm kakak deno jugak, dah approve cuti tapi kerja dia berlambak sampai tak tido siapkan...

    take care ya chuu :)

    ReplyDelete
  4. dah bercuti tapi lum confirm bila nak balik kg sbb bonda pun ada kat sini . Selamat Hari raya mohon maaf zahir dan batin ...

    ReplyDelete
  5. aku start keje sok 5/8 setelah bapak lama mc..7/8 start cuti..boleh..hahhaa..

    selamat hari raya chuu..

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.