Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Friday, August 9, 2013

Salam Lebaran~


Assalamualaikum! macam mana hari raya korang? (∪ ◡ ∪) 

Alhamdulillah syukur sangat masih dikurniakan kesihatan yang baik dan dapat beraya di samping keluarga tercinta. Memandangkan raya tahun ni ada atok beraya kat rumah ni, so memang ramai saudara mara dan tetamu yang datang. Biasalah orang yang lebih muda memang selalunya akan datang melawat mereka yang lebih berusia..kan? Belah pagi memang aku dah cop tender basuh gelas macam tahun2 sebelumnya. Tapi tahun ni abang aku rajin pulak membantu. Kesedaran sivik lebih sikit tahun ni agaknya ekeke. Atau mungkin sebab tahun ni tahun akhir beraya sebagai orang bujang. tett! 

Tema tahun ni hentam sajelah labu :P

Semalam pun sempat beraya tiga buah rumah saje. Itu beraya bersama keluarga wahidah (kazen). Almost ramai yang dah tak kenal beta nampaknya sebab memang jarang sangat keluar rumah even selalu balik kampung. Kalau raya sebelum ni pun duduk rumah je. Ni baru keluar dari gua lah kiranya (︶ω︶)

fefeeling princess jap :3

Akhir kata. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin buat semua kawan-kawan dan rakan blog yang sudi singgah di sini. semoga hari2 mendatang membawa lebih kebaikan buat kita semua^^ 



21 comments:

  1. ko taknak jemput aku raya umah ko ke chuu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rumah aku sentiasa mengalu2kan kedatangan kawan2 semua. jemputlah datang bundle. tak jauh dah ;)

      Delete
  2. wei abg mu nak kawin dah ke.. waaa.. dpt akak ipar la hang lepas ni.. hehehe.. selamat hari raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah tun.. selamat hari raya juga ^^

      Delete
  3. wahh... bergaya gitu.. deno "baju raya" kaler hijau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu bkn bju raye..tu bju unifom spital T_T

      Delete
  4. selamat hari raya chuu...

    maaf zahir dan batin ye...

    semoga sehat selalu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya punzel. tq doakan aku sehat selalu^^

      Delete
  5. baju sooooomelll...
    :)
    selamat hari raya chu!!!

    ReplyDelete
  6. Chuu, Selamat Hari raya, maaf zahir dan batin
    Taqabbalallahu minna waminka :)

    ReplyDelete
  7. Salam Hari Raya Cik Chuu Muqhlis..^___^

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.