Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Monday, August 12, 2013

Voiceover Untuk Fifi

Hyeps! err..benda dah lama sebenarnya tapi malu nak share. Just a prototype video untuk projek tv pendidikan. Sebenarnya aku dalam team graphic development tapi at the same time tetibe terjebak untuk jadi talent voiceover bagi watak FIFI. Nampak tak aku highlight team graphic tu. Mohon jangan gelak sebab jadi talent utk VO memang di luar bidang. Layanz (-’_’-) 


p/s: nur izyan noor salim pada credit akhir tu nama saye., VO ni for dummy..prototype kan. harap maklum :|


31 comments:

  1. woww..bekembang bidang ko chuu..bleh wat sore doraemon tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dop bkembang lah., aku jd vo prototype je ekeke.
      btw org yg suara doremon tu org kampung aku. cik rohaya namenya, aritu beraye rumah dia :D

      Delete
  2. wah..tahniah. teringin juga nak jadi suara disebalik tabir cerita2 alihsuara.. tp, taktahu nak apply cemana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ah, cm best kan..selalunya talent yg dah ada nama masyuk ouh. pasni minum air asam byk2 kak..train suara ekeke

      Delete
  3. As'kum,pa khabar? dasyatla chuu...tahniah! memang ngam dengan watak tu suaranya..memang berbakatlah, lepasne..tgok2x..cerita kat astro pulak...hehe,

    ReplyDelete
    Replies
    1. kabar baikk :D haha ni watak kena paksa sebab dah xde org n nk pakai urgent hehe. in sha Allah :)

      Delete
  4. buat suara shin chan boleh? hehehe..memang seronok buat menda2 ni..

    ReplyDelete
  5. cute je kartun murid tu..

    utk linus eh?hee

    slmt hari raya..

    ReplyDelete
  6. Assalam,

    alololo..cute je suare chuu nim :D

    ReplyDelete
  7. tergugat lisa... nasib baik video ni kuar lepas smurfs 2...ahaks

    kueh

    ReplyDelete
  8. hahhahahaaha...*sorry tergelak luar sedar*

    pandai betul ko buat suara budak2~ ini puji

    ReplyDelete
    Replies
    1. cpt mntak maap kt ak skali lg kopi hahaha

      Delete
  9. so comel la chuu.. nak suara sinchan plak chuu

    *request by sha*hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku dgr balik cm suara mntak lempang je -_-

      Delete
    2. Lorr gapo? Okay la chuu. Serius comel

      Delete
  10. ini ohsem. btw, ni pakai flash ke ek? klu pakai flash, bole mintak fail lip sync tu tak? hee

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.