Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Saturday, August 24, 2013

Keywords


MC 11 hari ni aku akan rajin blogging je rasanye. *Tetiba kan. Lepas ni mungkin dah sibuk semula dengan kerja. Belek-belek blog alhamdulillah masih suci tanpa noda hahaha. Bukti? 

Mode: All time

Ramai yang cari petua membuat lesung pipit. Tapi sayang, bila aku buka semula link untuk tips yang pernah aku bagi sebelum ni dah tak wujud lagi. Jadi yang datang ke blog ni hanya menemui KEHAMPAAN (╯_╰)

Ermm, Ini pendapat aku la ye, lesung pipit yang menjadi idaman kebanyakan ni, bagi aku berpunca dari faktor keturunan. Ini berdasarkan apa yang aku nampak Aku mungkin dapat dari family belah ayah, sebab family belah emak tak ramai yang ada. Macam Aien dapat dagu terbelah yang diwarisi dari bapanya, bak kata beliau..macam tu jugak lah dengan lesung pipit agaknya haha.

Barisan sepupu dan anak sedara belah ayah. LP spotted :O 
Tapi tapi tapi, aku tak nafikan kalau dalam family tu tiada seorang pun ade lesung pipit tiba-tiba anak kau boleh dapat. Kuasa Allah kan :D

30 comments:

  1. walaupun daku tidak mempunyai lesung pipit namun daku mempunyai pipi yg montok.. hehehehe 11 hari mc mesti bosan.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. kalau la mmg ade petua cam tu kan best.

    ReplyDelete
  3. Betul tu.. Ank buah den sorg ade lesung pipit. Keturunan mak ayah dia tkde lesung pipit pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. tetibe dia dpt kn, tu la kuasa tuhan..x semesti nyekn

      Delete
  4. Wahh..lebih dari satu keywords pasa lesung pipit..
    Nur lesung pipit xdelaa..pipi bolat ada..
    hehehehe.. :D

    p/s: a'ah chuu..yg tengah2 dalam gambar itulah cikna yg buat coklat tu... ^_^

    salam kenal juga buat Chuu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sume dok cari petua agknye cik nur..hii. salam knal :)

      Delete
  5. saper yg xnak lesung pipit kann....nampak sweet jer...

    ReplyDelete
  6. secara sainsnya. lesung pipit tu merupakan satu kecacatan genetik yg 'mencantikkan' n takde kene mengene ngan keturunan. sekian. ade lesung pipit tu maknanya cacat. haha

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti chuu..untung la ade lesung pipit..

    tp ko tetap ade yang rugi kan..(takde kaitan dengan lesung pipit)..hahahaha..

    ReplyDelete
  8. suara manja lak? warisi ke tak? ekekekke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tu ak no komen pulak, sampai situ ko pikir ye kakdah haha

      Delete
  9. orang yg ada lesung pipit ni sweet.. ;)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.

    Sampai cari cara buat lsg ppt, hehehe.

    Seingat ak..ok, tak pyh ingt..wafiy dah sebut dah. heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ok lana, untung kau wafiy memahami..tu yg dy tlg sebutkn heheh

      Delete
  11. sy lelaki berlesung pipit.... ewahh.. acah je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lesung pipit x de... parut jatuh kelmarin ade... hehhe

      Delete
  12. wahh, kira mahal laa lesung pipit awk ni kn, hikk...

    ReplyDelete
  13. aku kan.. kena renyih sungguh2.. baru kua lesung pipit segan2 nak tunjuk tu. kahkah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cmtu klu jmpe mell kne paksa senyum sungguh2 hehe

      Delete
  14. eh... chu... awat tak approve fb aku lagi?

    ReplyDelete
  15. kak lea dan husband takda LP.tapi anak kembar lelaki ada di dua belah pipi.anak lelaki paling bongsu ada di belah pipi kiri je.mana aci huwaaa..kak lea nak jugak nak jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha comel la kak lea ni :P
      nk jugak tuh ade LP :D

      Delete
  16. deno takde lesung pipt, lesung batu adalah kat umah... hehe

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.