Hello.Do Follow Me? Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
ChuuMuqhlis

Tuesday, August 27, 2013

Sampai


Fuhh! Konon-kononnya tengah hembus nafas tanda melepaskan lelah. Sampai jugak kat rumah akhirnya. Hulu Selangor-Kajang then Kajang-Hulu Selangor. "Alaa, bukan selalu.." tu je respon dari emak. Hari ni follow-up untuk operation tempoh hari, plus amek result makmal, alhamdulillah semuanya OK. Copp! pasal komen dari TK tu sila abaikan. Berani betul hengkorang ye (◣_◢)  

So, tadi settle je urusan di hospital, aku sempat singgah rumah kat Bangi. Terpaksa singgah sebenarnya sebab nak ambil laptop. Budus, laptop pun boleh lupa nak bawak balik. Terpaksa aku bergaduh dengan ayah curik-curik pakai pc untuk online. Lemak lah nak online kt phone manjang ye dak. Oh ya, hari ni baru dapat online sebenarnya. Entah kenapa dengan internet semalam. Sengett. Nanti aku terjah blog hengkorang, boleh?

*Sebenarnya entry ni dah taip malam semalam, pagi ni baru publish.

29 comments:

  1. eleh... padahal... kalau buat suka aje ek...tapi kenapa tak buat ek chu... boleh besar macam kelapa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk..ko biar betul TK..ni semua ko punye pasal la ni..

      Delete
  2. alhamdulilah semua dah ok.. :)

    ReplyDelete
  3. Lega selamat semuanya..
    berapa lama cuti chuu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai jumaat ni je nur.,pastu da kne masuk kijo :D

      Delete
    2. Aikk..kejapnyaa..
      xpuas golek2 kat rumahlah mcm tu...
      hehehe..

      Delete
    3. eh rase mcm dah lame sgt dah tu haha. org opis dah memanggil2 TT__TT

      Delete
  4. kak lea pulak rasa tercungap2 baca entri ni,sebab cuba bayangkan kak lea yang terkejar sana sini he3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kak lea dah kenapa tkejar sana sini., bz ye? :D

      Delete
  5. haip! jgn gaduh ngan ayh... hehe....

    p/s: blog deno dah bertukar domain ... jom ke link :http://www.dayangdeno.com/2013/08/wwwdayangdenocom.html

    ReplyDelete
  6. tarik nafas byk2 dan hembus..jangan semput pulak terkejar sana terkejar sini..hehehe

    ReplyDelete
  7. Hahaha...naseb baik dh amik laptop. Leh layanzzz blog smp lebam. Welcome back. Take care ok.

    ReplyDelete
  8. hehehe..nak tumpang hembus nafas sekali kat sini :p

    ReplyDelete

Melalak itu indah.

 
This Template Was Made & Design With Love By Nabila Medan Editted by Chuu Muqhlis. All Right Reserved.